Gorica predstavila ostatak momčadi za premijernu sezonu!

Proteklih dana Futsal Gorica predstavila je ostatak momčadi “crveno-crnih” za premijernu klupsku sezonu. Na našim stranicama već smo predstavili niz igrača koji će nastupati za Futsal Goricu, a u nastavku Vam donosimo još nekoliko igrača koji upotpunjuju kadar “crveno-crnih”.

Prvi od njih je Andrija Budimir, vratar rođen 22.siječnja 1993.godine. Riječ je o vrataru koji ima iskustvo nastupa u niželigaškom nogometu, a kada je futsal u pitanju Budmir je relativno nepoznato ime široj futsal javnosti, no ima iskustvo nastupa u sveučilišnom futsal natjecanju.

Mateo Čekol rođen je 10.listopada 2000.godine, a u redove “Taurusa” dolazi iz momčadi Zagreb 92. Riječ je o mladom i perspektivnom igraču koji je juniorski i kadetski futsal igrao u momčadi Futsal Dinama, a ima i nogometno iskustvo nastupajući za mlađe uzrasne kategorije Rudeša.

Darko Duvnjak rođen je 03.veljače 1992.godine, a riječ je o igraču s bogatim iskustvom nastupa na turnirima diljem Hrvatske. Kada govorimo o iskustvu u futsalu, Duvnjak je nastupao za Rugvicu, Zagreb 92 i luksemburški Differdange, a u nogometu je branio boje nekoliko niželigaških klubova.

Tino Čirjak će biti trener-igrač “bikova” u premijernoj klupskoj sezoni. Popularni “Čiro” rođen je 27.ožujka 1993.godine, a riječ je o dobro nam poznatom imenu hrvatske futsal scene. Čirjak je proteklih godina branio boje Jesenja, Uspinjače Gimke, Nacionala i Alumnusa, a ima i trenersko iskustvo rada u akademiji Gimka gdje je ostvarivao zapažene rezultate kao trener kadeta i juniora. Svakako treba spomenuti da Čirjak ima osvojena 3 naslova kupa Hrvatske, kao i jedan naslov prvaka Hrvatske. Njegovo 10-godišnje iskustvo na futsal-parketima zasigurno će biti od velikog značaja “crveno-crnima” u njihovoj premijernoj klupskoj sezoni.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Radijska emisija CROfutsala ovog tjedna ide u srijedu!

Poštovani čitatelji! Zbog izmjena u rasporedu MEGAMIX RADIA HVAR, ovotjedna emisija koju CROfutsal emitira na …

2.HMNL-istok | Virus COVID-19 odgodio dvoboj Olimpijca i Male Mljekare

Povjerenik za natjecanje 2.HMNL-istok Dario Skender obavijestio nas je da je dvoboj 4.kola između Futsal …