Gorica predstavila prva pojačanja: Šulentić i Papac

Nakon što smo prije nekoliko dana predstavili Futsal Goricu kao novi klub na hrvatskoj futsal sceni, iz kluba su ažurni po pitanju predstavljanja igrača s kojima ulaze u premijernu klupsku natjecateljsku sezonu. Tako su na klupskim stranicama predstavljena dva igrača: Ivan Šulentić i Antonijo Papac.

Ivan Šulentić rođen je 17.prosinca 1997.godine, a prve futsal korake načinio je u Uspinjači Gimki čiji je bio član sve do listopada 2013.godine kada prelazi u redove gradskog rivala Alumnusa. Dvije godine kasnije Šuletić prelazi u redove Futsal Dinama, gdje stječe punu igračku afirmaciju, no nakon dvije godine u redovima zagrebačkih ‘modrih’ došlo je vrijeme za novu promjenu sredine.

Antonijo Papac rođen je 12.lipnja 2000.godine, a riječ je o igraču koji je bio dio U-19 reprezentacije koja je osvojila srebro na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu održanom u Latviji. Papac je poput Šulentića svoj futsal put započeo u Uspinjači Gimki, a prošlu sezonu bio je igrač Jesenja. Nakon godinu dana provedenih u Zagorju, Papac prelazi u redove Gorice, s kojom za cilj ima ono što u Jesenju nije uspio ostvariti – osvajanje naslova prvaka 2.HMNL-zapad i plasman u prvoligaško društvo.

U Gorici će ovih dana nastaviti s predstavljanjem igrača koji će nositi dres ‘crveno-crnih’ u premijernoj sezoni, te s nestrpljenjem očekujemo objavu novih imena ovog ambicioznog drugoligaša.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pobjede domaćina u prvim susretima 14. kola

Jučer su odigrana prva tri susreta 14. kola 2.HMNL-istok u kojima su maksimalan bodovni učinak …

2.HMNL-jug | Odigrani susreti 11. kola, domaćini dominantni

Jučer su odigrani susreti 11. kola 2.HMNL-jug koji su protekli u znaku domaćina. Naime, svi …