Hajduk u novom ruhu: Zečević predsjednik, Vrcan trener!

Jučer je u Splitu održana redovna izborna skupština MNK Hajduk. Skupština je to kojom se proslavila osma godišnjica ovog splitskog kluba, te je ujedno izabrano novo vodstvo kluba u četverogodišnjem mandatu. Za predsjednika kluba jednoglasno je izabran Jure Zečević, koji će tako na čelu kluba nasljediti Pavla Marinkovića koji je obnašao predsjedničku ulogu od osnutka puna dva mandata. Novi mandat povjeren je dopredsjedniku kluba Denisu Ožegoviću, a predstavljen je i novi trener – Mirko Vrcan.

Novoizabrani predsjednik kluba Jure Zečević poznato je ime u futsal-krugovima. Zečević je dugogodišnji delegat kojeg smo proteklih godina mogli vidjeti samo na nogometnim utakmicama, te se tako ovim putem vraća na malonogometnu scenu. Što tek reći za Mirka Vrcana? Ikona vrgoračkih “nebeskoplavih” prošle je sezone dovela Murter na prag prvoligaškog društva, a dolaskom u Hajduk ovaj karizmatični trener otvara novo poglavlje svojetrenerske karijere.
Na skupštini su izabrani i ostali članovi tijela upravljanja klubom, od tehničkog tajnika Tome Miletića, do članova Nadzornog odbora (Miro Gabela, Vladimir Babić i Ivan Reljić). Također je potvrđen Denis Lukin kao voditelj škole futsala. Lukin je još prošle sezone ostvario sjajan učinak selekcijom igrača, a u ovom prijelaznom roku doveo je u redove Hajduka niz mladih potentnih igrača od kojih se u budućnosti očekuje da budu velika snaga kluba za rezultatski iskorak.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

IZ SVIJETA | Pobjede naših u Italiji i Sloveniji!

Jučer je bio veoma uspješan dan za naše reprezentativce u inozemstvu te vam u nastavku …

2.HMNL-istok | Najava 14. kola

Od danas do ponedjeljka na rasporedu su dvoboji 14. kola 2.HMNL-istok. U subotu su na …