Jamičić u Futsal Puli, Jelovečki u Jesenju!

Dva mlada golmana koja su u protekloj sezoni bili dio prvoligaških momčadi će u sljedećoj sezoni nositi dresove momčadi iz 2. HMNL – Zapad.

Prvi od dvojice je Franko Jamičić koji je napustio redove Alumnusa te je potpisao ugovor s Futsal Pulom. Rođen je 11. prosinca 1999. godine, a futsal karijeru je započeo u Nacionalu 2012. godine. U sad već ugašenom klubu je proveo nešto više od pet ipo godina gdje je sa samo 16 godina upisao debi na prvoligaškoj sceni te bio dio momčadi koja je nastupala u Elitnoj rundi Lige Prvaka. Juniorsku karijeru je završio u Gimkinoj akademiji. Nakon toga je pola sezone proveo u Zagrebu 92 i sezonu u sad već bivšem klubu Alumnusu. Prošle sezone je upisao 14 nastupa u 1. HMNL, a posebno upečatljiv je bio nastup protiv Olmissuma kada je s naše strane izabran i za igrača utakmice. Iza sebe ima i nastupe za U17 i U19 reprezentaciju.

🚨💣💣 🔝🔝 DOLASCI 🔝🔝💣💣🚨 🟢🟡 FRANKO JAMIČIĆ 🟡🟢 🟢🟡 FUTSAL PULA 🟡🟢 🟢🟡 SEZONA 2020/21…

Objavljuje Mnk Futsal PulaČetvrtak, 20. kolovoza 2020.

Još jedan mladi golman će skupljati iskustvo u drugoj ligi sljedeće sezone. Riječ je o nominalno trećem golmanu Uspinjače u prošloj sezoni, Valentinu Jelovečkom. Rođen je 16. kolovoza 2001. godine, a futsal karijeru je započeo 2017. godine u Gimkinoj akademiji, a protekle dvije sezone je bio i dio seniorske momčadi Uspinjače odakle odlazi u Jesenje.

Novo lice u zelenoj svlačionici je Valentino Jelovečki. Jela dobro nam došao! 💚💪

Objavljuje MNK JesenjePetak, 21. kolovoza 2020.

O nama Marin Kraljević

avatar
Novinar i voditelj marketinga na portalu.

Moglo bi vas zanimati

Radijska emisija CROfutsala ovog tjedna ide u srijedu!

Poštovani čitatelji! Zbog izmjena u rasporedu MEGAMIX RADIA HVAR, ovotjedna emisija koju CROfutsal emitira na …

2.HMNL-istok | Virus COVID-19 odgodio dvoboj Olimpijca i Male Mljekare

Povjerenik za natjecanje 2.HMNL-istok Dario Skender obavijestio nas je da je dvoboj 4.kola između Futsal …