Fabet kladionica

MNE Veruda predstavila svoja pojačanja

Ove sezone MNE Veruda iz Pule je poduzela veći korak i opustila se u natjecanje u 2.HMNL Zapad. Samim time da bi ostvarili pristojan rezultat, potrebna su i pojačanja. Zadnjih mjesec dana predstavili su ih na svojim službenoj Facebook stranici, a mi ćemo ih sada ovdje pobliže predstaviti. Pa krenimo redom kako su ih oni predstavljali.

Viktor Vošten – svoju karijeru započeo je u Istri 1961, odradio je kadetsku sezonu u Pula Ici, te završio ponovno u Istri. Svoju seniorsku karijeru je započeo u Uljaniku, ali se brzo prebacio na mali nogomet te zaigrao za Futsal Pulu.

datum rođenja: 25.04.1995

prijašnji klubovi: MNK Futsal Pula

mjesto stanovanja: Pula, Veruda

Antonio Gračić
– još jedan nogometaš koji je travnati teren zamjenio parketom, te tako dvije godine uzastopce dizao trofej s juniorima Futsal Pule u 2.HMNL Zapad. Lani je dobio priliku zaigrati za seniore, te ove sezone odlučio obući dres Verude.
datum rođenja: 17.05.2001

prijašnji klubovi
: MNK Futsal Pula

mjesto stanovanja
: Pula, Veruda

Dino Murtić –
zasigurno najmlađi član pulske momčadi. 2018. godine registriran je u malonogometni klub Potpićan gdje po prvi put skuplja iskustvo igranja na parketu. Početkom 2020. godine iskušava se u MNK Futsal Puli te svojim igrama postaje sve zanimljiviji igrač široj publici.
datum rođenja: 19.09.2003
prijašnji klubovi: Albona-Potpićan 98 Labin, MNK Futsal Pula
mjesto stanovanja: Labin

Dino Crljenica
– gorostas s Verude poznat po iznimnim reakcijama između stativa te svojeg opasnog šuta na vaterpolskim bazenima nastavlja svoju malonogometnu karijeru s verudežima. El Crljo 92 je jedan komad početnog kostura ekipe MNE Veruda te nastavlja svoj put sa škvadrom.
datum rođenja: 13.9.1999

prijašnji klubovi
: Albona-Potpićan 98 Labin

mjesto stanovanja
: Pula, Veruda

Marko Bilušković – 
Iako poprilično visoke građe krasi ga izvrsna tehnika i vrline zadržavanja lopte i stvaranja prostora za šut što obrambenim igračima ne ide baš na ruku. Kao i većina mladih istarskih malonogometaša karijeru je započeo u Potpićanu te nakon jedne završnice s Potpićanom našao se na popisu za reprezentaciju U19
datum rođenja: 04.01.1998

prijašnji klubovi
: Albona-Potpićan 98 Labin

mjesto stanovanja:
Pula, Veruda

Patrich Josipović
– Igrač koji svojom agresivnošću u obrani, razornim šutem te vrlinom asistiranja u brzim izlascima na protivničku polovicu pokazuje svoje kvalitete, predstavljati će određeni problem igračima iz 2. HMNL – Zapad. S malim nogometom krenuo se baviti 2011. godine registracijom u Potpićanu. Nekad davno nastupao je za ekipu s Verude.
datum rođenja: 30.11.1995

prijašnji klubovi:
Albona-Potpićan 98 Labin, M.N.K “Histria” Oprtalj

mjesto stanovanja
: Pula, Veruda

Mateo Bošnjak – 
Još jedan igrač s Monte Zara kojeg krasi snaga i izvrsno baratanje “četvorkom” došao je pomoći momcima s Verude u pohod na 2. HMNL – Zapad. Ima mnogo toga za prikazati u dvorani Mate Parlov te ostalim dvoranama diljem Hrvatske.
datum rođenja: 13.04.1997

prijašnji klubovi:
Potpićan ’98 Potpićan

mjesto stanovanja
: Pula, Monte Zaro

Erik Vitasović
– još jedan golman među vratnicama u Verudi. Golman koji je svojim reakcijama na golu nekad iznenadi i sam sebe pa sve ostale na terenu. Od neobranjivog napravi kontru za suigrače te očekujemo isto u Verudi. Prvi sport uz nogomet mu je bio judo te ako zagusti na terenu imaju jedan problem manje.
datum rođenja: 01.02.1994

prijašnji klubovi
: x
mjesto stanovanja: Pula, Šikići

Michel Bobić – 
Poznat po svojoj borbenosti na terenu, visoke spretnosti pri zadržavanju lopte, uzimanju lopte i golgeterskom instinktu kao što je prikazao igrama na FavBet zavšnici gradskih liga za Šijanu gdje ih samo za dlaku nije uspio dovesti do polufinala natjecanja.
datum rođenja: 01.12.1994

prijašnji klubovi:
M.N.K “Histria” Oprtalj, Albona-Potpićan 98 Labin

mjesto stanovanja
: Pula, Šijana

O nama Luka Mladinić

avatar
Luka Mladinić je novinar i fotograf CROfutsal portala od ljeta 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Luka Suton: “Dat ćemo sve od sebe da se u Puli predstavimo u najboljem mogućem svjetlu!”

Ovosezonsko izdanje 1.HMNL došlo je do samog kraja. Preostala je još samo finalna serija, a …

VIDEO | Najava finala kroz video-prilog HNTV-a

Večerašnjim dvobojem u pulskom Sportskom centru “Mate Parlov” započinje finalna serija doigravanja za prvaka Hrvatske. …