Fabet kladionica

MNK Gorovo | Upisi u školu malog nogometa

Ljeto nam polako završava, a mnogima počinju školske obveze. Osim u školske klupe, školarci se idućeg tjedna vraćaju i na parkete dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji. Njima će se pridružiti i predškolska djeca, polaznici “Škole malog nogometa za vrtićare” koja ovog tjedna započinje s upisima. Novu (pred)školsku godinu započeti će: prednatjecatelji, morčići, pioniri, kadeti i juniori Malonogometnog kluba Gorovo iz Opatije.

“Za naše programe zainteresirano je sve veći broj djece što je pokazatelj kvalitete rada u prošloj godini u kojoj smo imali dvije skupine prednatjecatelja po 15-20 djece. Nakon što su polaznici Škole malog nogometa dobili diplome za savladavanje svih zahtjeva svojih trenera, ove godine smo odlučili za nastavak tog programa te se nadamo da će njihovim putem nastaviti nova generacija mališana. Također nastavljamo raditi i s ostalim kategorijama” poručio je voditelj škole Domagoj Tramontana.

Zbog povećanja broja djece, ove godine omladinski pogon MNK Gorovo činiti će dvije nove uzrasne skupine: morčići i pioniri. Treninzi će se održavati dva puta tjedno, a članarina je 100 kuna po djetetu uz popust za dvoje ili više djece. Polaznici će nakon priprema biti prijavljeni u nekoliko lokalnih liga. S polaznicima će raditi trojica trenera: Nikola Kirigin, Ivan Tomić i Domagoj Tramontana. Kategorije su podijenje ovako:

VRTIĆARI: od 4 do 7 godina

PREDNATJECATELJI: prvi i drugi razred

MORČIĆI : treći i četvrti razred

PIONIRI 1: peti i šesti razred

PIONIRI 2: sedmi i osmi razred

KADETI: rođeni 1998 i 1999.

JUNIORI: rođeni  1996. i 1997.

“Prvi trening zakazan je za ponedjeljak 8. rujna u 16.30 za sve stare polaznike, ali također i za one koji se žele upisati. Dakle upisi u sve kategorije mogu se obaviti u ponedjeljak u dvorani i na broj 098 536 313 u svako doba dana. Rado ćemo odgovoriti na sve upite i pružiti sve informacije. Radujemo se svakom novom članu”, zaključio je Domagoj Tramontana.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …