Nova poznata imena u svlačionici Futsal Gorice

Futsal Gorica nastavila je s predstavljanjem igrača koji će igrati za prvu momčad u premijernoj klupskoj sezoni. Tako su proteklih dana javnosti predstavljeni vratar Pavao Ježić, te igrači Bruno Devčić i Dino Bartoluci.

Pavao Ježić rođen je 14.kolovoza 1989.godine, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje Nacionala, Uspinjače Gimke, Osijeka Kelme i Novog Marofa. Riječ je o poznatom imenu, pouzdanom vrataru koji bi trebao ulijevati sigurnost u momčad crveno-crnih.

Bruno Devčić rođen je 13.prosinca 2000.godine u Otočcu, gdje je i započeo s igranjem futsala. Od 2016.godine Devčić je član akademije Gimka, te je nastupao za mlađe uzrasne kategorije zagrebačkog Nacionala. Kasnije je nastupao za Uspinjaču Gimku, a prošle sezone Devčić je igrao za Zagreb 92 iz kojeg dolazi u redove ‘creno-crnih’.

Dino Bartoluci najpoznatije je ime među ‘crveno-crnima’. Riječ je o iskusnom igraču rođenom 28.kolovoza 1986.godine, koji je već igrao za niz klubova. Kozakiv, Uspinjača Gimka, Alumnus Sesvete, Osijek Kelme, Nacional Zagreb, te na koncu Petrinjčica, klubovi su za koje je Bartoluci nastupao. Iskustvo i kvaliteta koju Bartoluci posjeduje uz borbenost, ovog pivota promoviraju u kapetana momčadi, te ne sumnjamo da će biti vođa ‘crveno-crnih’ u njihovoj premijernoj klupskoj sezoni.

Ježiću, Devčiću i Bartoluciju želimo mnogo sreće i uspjeha u redovima Futsal Gorice!

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pobjede domaćina u prvim susretima 14. kola

Jučer su odigrana prva tri susreta 14. kola 2.HMNL-istok u kojima su maksimalan bodovni učinak …

2.HMNL-jug | Odigrani susreti 11. kola, domaćini dominantni

Jučer su odigrani susreti 11. kola 2.HMNL-jug koji su protekli u znaku domaćina. Naime, svi …