Fabet kladionica

Nova poznata imena u svlačionici Futsal Gorice

Futsal Gorica nastavila je s predstavljanjem igrača koji će igrati za prvu momčad u premijernoj klupskoj sezoni. Tako su proteklih dana javnosti predstavljeni vratar Pavao Ježić, te igrači Bruno Devčić i Dino Bartoluci.

Pavao Ježić rođen je 14.kolovoza 1989.godine, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje Nacionala, Uspinjače Gimke, Osijeka Kelme i Novog Marofa. Riječ je o poznatom imenu, pouzdanom vrataru koji bi trebao ulijevati sigurnost u momčad crveno-crnih.

Bruno Devčić rođen je 13.prosinca 2000.godine u Otočcu, gdje je i započeo s igranjem futsala. Od 2016.godine Devčić je član akademije Gimka, te je nastupao za mlađe uzrasne kategorije zagrebačkog Nacionala. Kasnije je nastupao za Uspinjaču Gimku, a prošle sezone Devčić je igrao za Zagreb 92 iz kojeg dolazi u redove ‘creno-crnih’.

Dino Bartoluci najpoznatije je ime među ‘crveno-crnima’. Riječ je o iskusnom igraču rođenom 28.kolovoza 1986.godine, koji je već igrao za niz klubova. Kozakiv, Uspinjača Gimka, Alumnus Sesvete, Osijek Kelme, Nacional Zagreb, te na koncu Petrinjčica, klubovi su za koje je Bartoluci nastupao. Iskustvo i kvaliteta koju Bartoluci posjeduje uz borbenost, ovog pivota promoviraju u kapetana momčadi, te ne sumnjamo da će biti vođa ‘crveno-crnih’ u njihovoj premijernoj klupskoj sezoni.

Ježiću, Devčiću i Bartoluciju želimo mnogo sreće i uspjeha u redovima Futsal Gorice!

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …