17.1 C
New York
spot_img
spot_img

Novi Marof osnažen ulazi u novu sezonu!

Objavljeno:

Iako je fokus javnosti na prvoligaškim klubovima, drugoligaši su također aktivni u ljetom prijelaznom roku. Tako je Novi Marof ovih dana predstavio pojačanja za novu natjecateljsku sezonu. U klub se vraćaju Franko Hučić i Antonio Gracin, dok je novi igrač nekadašnjeg prvoligaša Ivan Matan.

Franko Hučić rođen je 29. travnja 1991. godine, te se u Novi Marof vraća nakon prošlosezonske epizode u Uspinjači Gimki. Prethodno je nastupao za zagrebačke klubove Kozakiv, Agram Extreme, Fusio i Nacional.

Antonio Gracin rođen je 22. rujna 1995. godine, te se baš kao i Hučić vraća u Novi Marof iz Uspinjače Gimke gdje je proveo prethodne dvije sezone. Futsal karijeru je započeo u svom Primoštenu, da bi nakon epizode u Kastavu prešao u Novi Marof gdje je igrao dvije sezone prije nego li je prešao u Uspinjaču Gimku.

Ivan Matan rođen je 24. lipnja 1992. godine, te bi trebao biti značajno pojačanje za Novi Marof. Matan je karijeru započeo u Seljaku iz rodnog Livna, a 2011. godine prelazi u Uspinjaču gdje se zadržao jednu sezonu. Uslijedila je sezona u Alumnusu, odlazak u Solin, te povratak u Alumnus gdje je proveo naredne tri sezone. Posljednjih 5 godina Matan je nastupao za Maribor, Alumnus, Uspinjaču Gimku i na koncu Futsal Goricu Epic Brozo iz koje dolazi u redove Novog Marofa. Spomenimo i kako je Matan bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju je nastupio u više od 50 službenih dvoboja.

Dolaskom Hučića, Gracina i Matana jasno je da ćemo u novoj sezoni gledati osnaženi Novi Marof koji je u prošloj sezoni bio ispod razine koju očekujemo od ovog nekadašnjeg prvoligaša. Prošlu sezonu Novi Marof je okončao na slabom 7. mjestu s tek 5 pobjeda u 16 odigranih susreta, a pristigla pojačanja u dobroj mjeri najavljuju uspon Novog Marofa prema gornjem dijelu ljestvice. Ostaje za vidjeti da li ćemo do kraja prijelaznog roka vidjeti još koje pojačanje u Novom Marofu i može li se ovaj nekadašnji prvoligaš upustiti u borbu za naslov prvaka 2.HMNL-zapad.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave