Fabet kladionica

Ombla objavila igračke promjene!

Sljedeći mjesec počinje nova sezona 2.HMNL-Jug, a klubovi su počeli lagano objavljivati igračke promjene. Dubrovački drugoligaš, momčad Omble je tako objavila dva dolaska i četiri odlaska od čega su dva juniora. Andro Drašković i Ivan Milić će u novoj sezoni nositi dres Rive dok će juniori Tomislav Leho i Ivan Grljević u novoj sezoni biti članovi Uspinjače Gimke. S obzirom na dva seniorska odlaska Ombla je u svoje redove dovela dva igrača, Ivana Gavrilicu i Luku Palametu.

Andro Drašković je rođen 23. veljače 1990. godine. Futsal karijeru je počeo krajem 2007. godine upravo u Ombli te je tako dio ovog kluba bio čak 15 godina. Na ljeto 2019. godine postao je i predsjednik dubrovačkog kluba te će tu ulogu obavljati i u budućnosti, ali kao igrač će nastupati za Rivu iz Slanog.

Ivan Milić je rođen 13. kolovoza 1992. godine. Cijeli svoj život igra paralelno veliki i mali nogomet, a futsal karijeru je počeo krajem 2008. godine u Slanom. Tu se zadržao sve do 2012. godine kada je prešao u cavtatsku Pontu. Dvije godine kasnije prešao je u Dubu Konavosku za koju je igrao naredne tri sezone. Uslijedila je potom jednogodišnja epizoda u Mećajcu nakon koje je tri sezone nosio dres Rive u koju se tako vraća nakon godine dana u Ombli. Treba spomenuti i kako je Ivan Milić u Rivi i u ulozi predstavnika kluba od kraja prošle godine.

Tomislav Leho je rođen 20. veljače 2004. godine. Futsal karijeru je počeo 2019. godine u mlađim kategorijama Square, a u juniorima Omble je bio proteklu sezonu. Ivan Grljević je rođen 7. svibnja 2003. godine. Većinu života igra nogomet, a futsal karijeru je počeo krajem prošle godine u juniorima Omble. Leho i Grljević će, kao što smo u uvodu napisali, svoju futsal karijeru nastaviti u redovima Uspinjače Gimke.

Ivan Gavrilica je rođen 14. listopada 1990. godine. Prvo se počeo baviti nogometom, a od 2008. igra paralelno i futsal. Futsal karijeru je počeo u Osojniku u kojem je proveo četiri godine. Potom je dvije ipo godine, do početka 2019. godine igrao za Dunave nakon čega prelazi u Rivu u kojoj se zadržao sve do danas.

Luka Palameta je rođen 13. prosinca 1994. godine. Dosad je igrao samo veliki nogomet za dubrovačke niželigaše Croatiu Gabrili i GOŠK te će se tako po prvi put okušati u futsalu.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Raspored i najava 8. kola

Od petka do nedjelje na rasporedu su susreti 8. kola 2.HMNL-jug. Prethodnog vikenda natjecanje nije …

2.HMNL-Istok | Najava i raspored 8. kola

Iza nas je vikend odmora u 2. HMNL-Istok zbog odigravanja kup natjecanja. Ovaj vikend, točnije …