Fabet kladionica

Predstavljamo | MNK Jezera

MNK Jezera od ove je sezone novi član 2.HMNL-jug! Klub s Murtera u dosadašnjem je dijelu natjecanja zabilježio vrlo dobre rezultate, te se nalazi na sredini ljestvice. Odlučili smo Vam pobliže predstaviti novog drugoligaša pred kojim je narednog vikenda velik izazov, susret s vodećom i do sada neporaženom momčadi lige Crnicom.

Nakon dugogodišnje povijesti igranja malog nogometa u mjestu, 13.siječnja.1998 g. skupina entuzijasta odlučila je registrirati klub u Hrvatskom nogometnom savezu te je osnovan MNK Jezera. U početcima se klub natjecao u općinskim natjecanjima, da bi se u sezoni 1999/2000 priključio natjecanju u županijskoj ligi šibensko-kninske županije. Nakon godina privikavanja i skupljanja iskustva, u sezoni 2013/2014 klub je osvojio županijski kup i ligu, te se kao osvajač lige plasirao u 2.HMNL-jug!
Klub trenutno broji 56 članova te se natječe u tri natjecanja, seniorska momčad nastupa u 2.HMNL-jug, pomladak igra pionirsku ligu, te se dvije ekipe natječu u međuopćinskoj ligi otoka Murtera.
U svojoj povijesti klub se natjecao i na državnoj razini, a u više navrata nastupali su na turniru Kutije šibica, te na međunarodnim turnirima u Sloveniji i Poljskoj. U sezoni ljetnih turnira klub organizira noćni malonogometni turnir na svom stadionu koji je izgrađen zajedničkim snagama svih članova kluba. Ove godine turnir obilježava 10.obljetnicu, te je našao mjesto u kalendaru svih boljih klubova županije, a i šire.

UPRAVA

Valerijo Bračanov – predsjednik
Vjekoslav Klarin – dopredsjednik
Nikša Pirjak – tajnik

ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA

Kažimir Bračanov
Stefan Horvat
Damjan Pirjak
Frane Bilan

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | Olimpijac slavio protiv Viktorije!

Sinoć je kompletirano prvo kolo 1.HMNL za žene. U dvoboju dva debitanta na ženskoj futsal …

Futsal Dinamo uvjerljivo slavio protiv Osijeka!

U posljednjem susretu 7. kola 1.HMNL Futsal Dinamo je stigao do visoke 6:1 pobjede i …