Robert Grbić novi je igrač Futsal Pule!

Nakon što je još ranije iz Futsal Dinama objavljeno kako Robert Grbić u slijedećoj sezoni neće nositi modri dres, danas je objavljeno i gdje će dojučerašnji igrač Futsal Dinama nastaviti karijeru. Futsal Pula je na svojim službenim stranicama objavila dolazak Grbića, kojeg se do današnjeg dana najviše povezivalo s transferom u novoosnovanu Futsal Goricu. No ipak, Grbić će u slijedećoj sezoni biti dio ‘žuto-zelenih’, te ne sumnjamo da će biti veliko pojačanje Futsal Pule u lovu na plasman u prvoligaško društvo.

Robert Grbić rođen je 7.rujna 1989.godine, a prve futsal-korake napravio je u Sokolima iz Samobora. Najveći trag ostavio je pak u zagrebačkoj Uspinjači, za koju je nastupao 4 i pol sezone. Igrama u “žutoj podmornici” Grbić je došao do reprezentativnog statusa, a u siječnju 2017.godine prelazi u Split. U Splitu se Grbić zadržao tek pola sezone, gdje je zbog ozljede jako malo nastupao, te samim time nije ostavio većeg traga. Uslijedio je odlazak u Sloveniju, gdje pod vodstvom Kujtima Morine u dresu Dobovca osvaja dva naslova prvaka. Nakon dvije sezone u Sloveniji Grbić je prošlog ljeta prešao u Futsal Dinamo, no nakon samo jedne sezone među ‘modrima’ došlo je vrijeme za novu promjenu.

Grbić je prvo pojačanje Futsal Pule, nakon što su klub još ranije napustili Muhić, Gračić, Peršić i Vošten. Dolaskom Grbića u Puli ističu visoke ambicije za predstojeću sezonu. Grbiću želimo mnogo sreće i uspjeha u dresu Futsal Pule!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pobjede domaćina u prvim susretima 14. kola

Jučer su odigrana prva tri susreta 14. kola 2.HMNL-istok u kojima su maksimalan bodovni učinak …

2.HMNL-jug | Odigrani susreti 11. kola, domaćini dominantni

Jučer su odigrani susreti 11. kola 2.HMNL-jug koji su protekli u znaku domaćina. Naime, svi …