25.9 C
New York
spot_img
spot_img

Šibenik 1983 produžio ugovor sa Strunjom!

Objavljeno:

Teo Strunje će i u sljedećoj sezoni voditi momčad Šibenika 1983! Nakon što kroz dodatne kvalifikacije nisu uspjeli zadržati prvoligaški status Šibenčani će se u sljedećoj sezoni natjecati u 2.HMNL-Jug te će Strunjin zadatak biti vratiti momčad u elitno društvo.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Teo Strunje je rođen 17. prosinca 1982. godine te je čitavu igračku karijeru proveo u Kijevu čiji je bio kapetan. S kninskim prvoligašem igrao je finale prvenstva Hrvatske u sezoni 2010/2011, a po okončanju igračke karijere Strunje je preuzeo vođenje Kijeva. U sezoni 2015/2016 je vodio Solin, nakon čega je dobio poziv iz Makarske. U Makarskoj je Strunje doživio najljepše trenutke svoje trenerske karijere. Potpisao je najveće uspjehe klupske povijesti Novog Vremena s kojim je osvojio dva naslova prvaka Hrvatske. Uslijedila je kratka epizoda u Splitu te povratak u Makarsku i porazi u dva finala protiv Olmissuma. U ovu sezonu je ušao kao trener Makarana, no nakon osvajanja neslužbenog superkupa i trijumfa na startu prvenstva u Vrgorcu uslijedili su loši rezultati te je početkom studenog po drugi put napustio klupu Novog Vremena. Na klupu se vratio na šibenskom Baldekinu gdje od veljače ove godine vodi Šibenik 1983. Regularni dio sezone su Šibenčani završili na devetom mjestu te su morali u kvalifikacije za prvu ligu gdje su završili treći, iza Torcide i Osijeka, a ispred Futsal Gorice. Tako nisu zadržali prvoligaški status te će nakon sezone u 1.HMNL ponovno igrati 2. HMNL-Jug! Za kraj još samo vijest kako je klub objavio raskid suradnje s Jurjevićem, Matkovićem, Jurićem, Dudyjem i Wellingtonom što su i objavili na svojoj Facebook stranici.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave