Split dobio novog vratara i produžio ugovor s Pavičićem!

Nakon što su prije nekoliko dana dobili novog sponzora i produžili suradnju s kapetanom Dujom Vladovićem uprava MNK Splita nastavlja s pripremama za novu sezono te su tako danas objavili još jedno produženje suradnje te pojačanje među vratnicama.

Novi vratar Splita za iduću sezonu tako će biti Josip Sirić koji dolazi iz redova gradskog rivala Bačvica. Upravo je u klubu koji nosi ime po jednom od splitskih kvartova gdje se nalazi i najpopularnija gradska plaža ovaj 26-godišnjak stekao punu afirmaciju te bio jedan od nositelja u ostvarivanju vrlo dobrih rezultata Bačvica. Da u Splitu planiraju na dugoročne staze govori i sam ugovor koji je potpisan sa Sirićem jer se novi vratar Splita vezao na suradnju s našim najtrofejnijim klubom na tri godine.

Uz dolazak Sirića potvrđen je i nastavak suradnje s Robertom Vinkom Pavičićem, igračem s bogatim prvoligaškim iskustvom koje će zasigurno biti od velikog značaja za mlade igrače Splita koji su pristigli početkom prijelaznog roka. Pavičić je u dosadašnjoj karijeri nosio dresove Okruka, Arene, Novog Vremena, Solina, Olmissuma, Crnice i Universitasa.

Za klupske stranice sam Pavičić je izjavio: “Unatoč činjenici da se klub trenutno nalazi u otežanoj financijskoj situaciji, odlučio sam se za ostanak i da zajedničkim snagama vratimo klub gdje mu je mjesto, a na dobrom smo putu da to i učinimo. Veselim se zajedno s klubom i suigračima novoj sezoni i novim izazovima.”

Do početka drugoligaške sezone očekujemo još poneko pojačanje u redovima Splita kako bi se klub s bogatom poviješću ravnopravno nosio u borbi za vrh 2.HMNL-jug te što prije vratio među elitu.

O nama Marijan Čolak

avatar

Moglo bi vas zanimati

Josip Grubeša: “Nadamo se novim bodovima!”

U trećem kolu 1.HMNL Alumnus se s gostovanja u Šibeniku vratio kući s tri boda. …

Blago Gašpar: “Vjerujem da ćemo se protiv Universitasa vratiti na pobjednički kolosijek!”

Prva hrvatska malonogometna liga došla je do četvrtog kola. Kao i uvijek na rasporedu je …