TRANSFERI | Jurić se vratio u Litiju!

Josip Jurić se nakon polusezone u Jesenju vraća u Sloveniju te će nositi dres Litije. Rođen je 9. listopada 1991. godine. Futsal karijeru je počeo 2009. godine u zagrebačkom Kozakivu. Osim za Jesenje nastupao je još i za Uspinjaču, Square, Rugvicu, Osijek, Nacional te slovenske klubove DobovecMaribor i Litiju, u koju se i vraća. Ima iza sebe i nastupe za hrvatsku reprezentaciju. Prošle sezone je prije prekida natjecanja za Litiju upisao 14 nastupa i postigao 6 pogodaka, a u slovenskom prvenstvu ima ukupno 72 nastupa i 46 pogodaka. Tijekom polusezone provedene u Jesenju se 12 puta upisao u strijelce, od čega devet u prvenstvu.

Za službenu stranicu svog starog/novog kluba je po pitanju transfera izjavio:

“Baš kao i prošle sezone, i ovaj put kontaktirao me Gašper Vrhovec. Pronašli smo zajednički jezik i brzo se dogovorili za suradnju.”

O ciljevima je izjavio sljedeće:

“Moj cilj i cilj kluba je uvijek biti prvi. Vidim da smo u Litiji sastavili sjajnu momčad i sasvim je realno očekivati ​​da ćemo po jedanaesti put u povijesti kluba postati prvaci.”

Za kraj intervjua je zaželio i povratak navijača na tribine:

“Litijini navijači znaju da dajem sve od sebe za klub. Vjerujem da će nam uskoro pomoći na putu do cilja, do novog naslova prvaka i da ćemo zajedno uživati ​​u futsalu i veseliti se konačnom uspjehu!”

O nama Marin Kraljević

avatar
Novinar i voditelj marketinga na portalu.

Moglo bi vas zanimati

Online webinar za futsal-trenere Nogometne akademije HNS-a

Nogometna akademija HNS-a organizira seminar licenciranja i osvježavanja licenci za trenere s futsalskim diplomama putem …

OLMISSUM u TOP-16 | Izjave aktera, fotogalerija i video-sažetak

Pobjedom nad belgijskim prvakom Charleroi, hrvatski prvak Olmissum izborio je plasman među 16 najboljih momčadi …