TRANSFERI | Paus i Konrad su novi igrači Uspinjače!

Nakon što su na svojoj službenoj stranici objavili odlaske Piplice, Ante Matana i Jakovljevića Uspinjača Gimka je objavila i dva dolaska. Redove zagrebačke momčadi koja će se u sljedećoj sezoni natjecati u 2. HMNL – Zapad su pojačali Bepo Paus i Željko Konrad.

Bepo Paus je rođen 1. rujna 2001. godine u Puli te je svoju futsal karijeru počeo upravo u svom rodnom gradu, u Futsal Puli za koju je igrao protekle tri godine. U prošloj sezoni je bio dio momčadi koja je izborila ulazak u 1. HMNL, a u 2. HMNL – Zapad je postigao 21 pogodak te tako dao veliki obol ovom velikom uspjehu Puležana.

Željko Konrad je rođen 25. listopada 1994. godine u Slavonskom Brodu, a futsal karijeru je započeo 2012. godine u požeškoj Boniti W.S.Š.. Nakon godine dana provedene u ovom klubu prelazi u MNK Brod 035 iz svog rodnog grada te u klubu provodi pet sezona. Uslijedila je potom jednogodišnja epizoda u Osijeku, a potom i povratak u MNK Brod 035 čiji je dres nosio protekle tri godine. 26-godišnji golman je tijekom 2015. godine skupio i šest nastupa za U21 reprezentaciju Hrvatske.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …