1.HMNL | Boro Matan na klupi Novog Vremena!

Makarsko “Novo Vrijeme” u proljetni dio sezone ulazi s novim trenerom! Riječ je o Bori Matanu, 51-godišnjem aktualnom izborniku BiH-reprezentacije koji je ne tako davno sjedio na klupi prvoligaša Solina!
Vijest je ovo koja nas nije iznenadila, jer se proteklih dana u futsal-krugovima spominjala kao vrlo vjerovatna. Makarani su u ovu sezonu planirali ući s novim trenerom, no već dogovoren angažman portugalskog stručnjaka Darque Nelo Paredesa kao i nekih igračkih pojačanja propao je nakon što je klub napustio generalni sponzor Apfel. Makarani su tako u sezonu ušli s prošlosezonskim rješenjem na klupi; uz trenera Armanda Škorlića momčad je vodio Dario Agić. Upravo je nedostatak pravog stručnjaka na klupi označen kao glavni nedostatak Makarana koji tako u nastavak sezone ulaze osnaženi iskusnim trenerom, a spominju se i igračka pojačanja o čemu će zasigurno konkretnijih vijesti biti narednih dana.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duško Martinac: “Idemo na Baldekin po pobjedu”

Momčad Vrgorca ove sezone niže dobre rezultate u ligi te se sa 14 osvojenih bodova …

Franjo Matković: “Imamo dosta mjesta za napredak.”

Šibenik 1983 igra premijernu prvoligašku sezonu. “Funcuti” su mnoge iznenadili ne samo plasmanom u 1.HMNL, …