MNK Murter logo

1.HMNL | Celso Augusto u Murteru!

Već smo pisali o igračkim pojačanjima u Novom Vremenu, Nacionalu, Kijevu i Solinu, a sada je došlo vrijeme da predstavimo novo pojačanje Murtera. To je Celsinho, ili punim imenom Celso Augusto Ferreira do Nascimento čiji je dolazak dogovoren, a u Murteru bi se trebao pojaviti početkom veljače.

celsinho

Celsinho je rođen 24.02.1989.godine i uz brazilsko ima i portugalsko državljanstvo. Poslijednji klub bio mu je Clube Náutico Pernambuco s kojim je osvojio naslov prvaka. Već s 18 godina Celsinho je potpisao za španjolsku Real Cartagenu, a u Španjolskoj se zadržao 3 sezone. Celsinho ima sjajne reference i gotovo je nevjerovatno da igrač takvih referenci dolazi u Hrvatsku, u mali Murter.

celso

Nekada najbolji mladi igrač brazilske selekcije vijest o transferu u Murter potvrdio je na svom facebook profilu:
“Sada je i službeno! Igrat ću za MNK Murter u Hrvatskoj! Hvala Bogu i svim anđelima što su uz mene i znaju koliko volim igrati futsal! Hvala Bogu!”
Ovaj status koji je Celsinho objavio na svom facebook profilu tijekom jučerašnjeg posljepodneva, skupio je u trenutku objave ovog članka 235 “likeova” i brojne poruke podrške.

celso celsinho

Na koncu, donosimo Vam i video u kojem možete vidjeti Celsinhovo futsal umijeće.
Sretno Celsinho!

 

O nama Marija Šimac

avatar

Moglo bi vas zanimati

Crnica i Osijek Kelme podijelili bodove u sjajnom susretu!

U prvom susretu 6.kola 1.HMNL Crnica i Osijek Kelme su u Murteru podijelili bodove odigravši …

Božo Sučić: “Imamo kvalitetu da iznenadimo sve!”

Momčad AFC Universitasa je sezonu otvorila s četiri uzastopna poraza, a u petom kolu su upisali prve …