Fabet kladionica

1.HMNL | Dean Banić u Kijevu!

U ligaškoj stanci mnogi će klubovi tražiti pojačanja, kako bi još jači ušli u nastavak natjecanja. Tako smo još u prosincu pisali o pojačanjima pristiglim u Novo Vrijeme Apfel, a danas Vam donosimo vijest o prvom zimskom pojačanju Kijevo Jako Sport-a. Iz redova Split Tommyja, u Knin se nakon 2,5 sezone vratio Dean Banić.

banicFOTO: Duje Bonačić

Neizvijesnost oko opstanka nagnala je čelnike kluba da potraže pojačanja za proljetni dio sezone. Dean Banić je već igrao u Kninu, i to u sezoni 2010/2011 kada je Kijevo bilo vodeća momčad veći dio sezone, da bi u odlučujućoj utakmici finala, kod kuće izgubili od Splita nakon produžetka.
Upravo iz Splita Banić se vraća u Knin, gdje se od njega očekuje da doprinese u prvom redu borbi za opstanak, jer Kijevo je na samo 2 boda od poslijednjeg Vrgorca. U Splitu se Banić iako u drugoligaškom natjecanju nije naigrao. Trener Mato Stanković na njega nije odveć računao, te je promjena sredine sasvim logičan izbor za igrača koji još uvijek može igrati na visokom nivou. Ostaje za vidjeti koliko će Banić doprinijeti igri Kijeva, kao i da li će biti još pojačanja za momčad Tea Strunje.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Trijumf Stanoinvest Futsal Pule u Makarskoj!

Stanoinvest Futsal Pula pobjednik je Superkupa! Momčad Nijaza Mulahmetovića je u finalnom dvoboju u Makarskoj …

SUPERKUP | Square kroz rulet penala do 3. mjesta!

Square je osvojio 3. mjesto na Superkupu u Makarskoj! Nakon jučerašnjeg poraza od Stanoinvest Futsal …