—————————————————————————————————————————-

Kako stvari stoje, utakmica Futsal Dinamo – AFC Universitas, u subotu 14. ožujka u 20:30, igrat će se u dvorani Sutinska vrela bez gledatelja s izravnim prijenosom na našem YouTube kanalu.

Futsal Dinamo je, sukladno uputama Stožera civilne zaštite, namjeravao odigrati utakmicu pred manje od 1000 gledatelja, uz sve dodatne i propisane mjere radi prevencije širenja koronavirusa SARS-CoV-2. No, odlukom Hrvatskog nogometnog saveza da će se sve utakmice u natjecanjima pod ingerencijom HNS-a do 31. ožujka odigrati bez gledatelja, utakmica će se igrati u praznoj dvorani.

Futsal Dinamo predložio je Plenumu prvoligaša 1.HMNL odgodu prvenstva dok se situacija s aktualnom pandemijom ne smiri, jer smatramo kako sport bez navijača nema smisla igrati, a u kalendaru postoji prostora za odgodu prvenstva.

U ovom trenutku, i dalje je na snazi odluka da se igra bez gledatelja, no u iduća dva dana moguće su promjene o čemu ćemo, čim budemo imali provjerene i precizne informacije, obavijestiti sve naše članove i navijače putem službenih kanala.

Također, svim navijačima koji su kupili ulaznicu za utakmicu Futsal Dinamo – Universitas putem sustava Entrio.hr bit će ponuđen povrat novca. O tome ćemo se detaljnije očitovati u narednim danima.

Dinamo – to si ti!