24.7 C
New York
spot_img
spot_img

1.HMNL | Modrušanu i Martiću ukinute kazne!

Objavljeno:

Iz HNS-a smo dobili službenu potvrdu kako Alumnusov dvojac, vratar Modrušan i trener Martić neće biti kažnjeni zbog isključenja koja su “zaradili” u drugom polufinalnom susretu odigranom u utorak u Makarskoj!

ModrušanFOTO: Siniša Kanižaj

Podsjetimo, pri rezultatu 1:2 sudački je dvojac (Dujmić-Soldatić) isključio Modrušana zbog “navodnog” igranja rukom izvan kaznenog prostora, čime je spriječena izgledna prilika za postizanje pogotka. Isključenje Modrušana uzrokovalo je i udaljavanje s klupe trenera gostiju Martića, a Novo Vrijeme je materijaliziralo brojčanu prednost i izjednačilo na 2:2, te kasnije došlo do pobjede.
Već samo delegiranje sudačkog dvojca Janošević-Babić za naredni susret, dalo je naznake da je riječki dvojac “na ledu” te da su pogrešnom odlukom usmjerili dvoboj u Makarskoj. Premda je šteta načinjena, valja biti velik i u pogrešci te je odluka o poništenju kazne za Modrušana i Martića za svaku pohvalu. Tako će Alumnus u nedjelju po svemu sudeći nastupiti kompletan, a mogućim oporavkom Grcića kompletni bi mogli biti i “Apfelovci”. Sjajni su to preduvjeti da u nedjelju gledamo vrhunski futsal, koji će nadamo se proteći bez rasprava o sudačkim pogreškama.

 

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave