7.8 C
New York
spot_img
spot_img

1.HMNL | Nikola Tomičić na klupi Murtera!

Objavljeno:

Nakon što je Mladen Perica-Štrla napustio Murter, nismo dugo čekali kako bi doznali ime novog trenera otočkog prvoligaša. Nagađanja kako će Nikola Tomičić naslijediti Mladena Pericu-Štrlu na mjestu trenera Murtera pokazala su se istinitima, te je Nikola Tomičić od jučer i službeno novi trener Murtera! Na jučer održanoj sjednici IO MNK Murter održanoj u Zadru, donesena je odluka o imenovanju Nikole Tomičića kao novog trenera kluba. Vijest je ekskluzivno za CROfutsal potvrdio izvršni predsjednik kluba Hrvoje Kekez:

Analizom dosadašnje sezone uprava kluba došla je do zaključka da jedino angažmanom Tomičića može stvoriti preduvijete za “buđenje” uspavane momčadi koja je pala u stanje pasivnosti. Nikola je od prije poznat kao veliki animator, te kako igrač tako i trener sa pobjedničkim mentalitetom. Nažalost, ova suradnja nije bila ostvarena na početku sezone iako je postojala inicijativa, ali sad su prilike išle u tom smijeru. Također valja napomenuti da je i dosadašnji trener Štrla predložio da jedini nasljednik poslje njega koji može pridonjeti kvaliteti rada je upravo Nikola čime je pokazao da je srcem i razumom uz prijekt “Murter”

Prema riječima Hrvoja Kekeza, prva će momčad već ovog vikenda započeti s mini-pripremama u dvorani na Murterskim škojima, a trenirat će se svakodnevno do nastavka prvoligaškog natjecanja!
Spomenimo i kako je Tomičić nakon duge i iznimno uspješne igračke karijere trenersku karijeru započeo na klupi splitskog drugoligaša Arene, a vodio je i Split Tommy te Solin s čije je klupe otišao prošle jeseni nakon samo 5 odigranih kola zbog neslaganja s vodstvom kluba.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave