Fabet kladionica

2.HMNL | Liga za prvaka | Siscia ne dolazi u Split!

Ono o čemu se proteklih dana nagađalo danas je dobilo i službenu potvrdu. MNK Siscia ne dolazi u Split na utakmicu 3.kola “Lige za prvaka”! Službenu obavijest o nemogućnosti dolaska u Split zbog tehničkih problema danas su zaprimili povjerenik natjecanja Dario Skender i vodstvo natjecanja. Opširnije u nastavku…

Siscia

Utakmica 3.kola “Lige za prvaka” 2.HMNL između Splita i Siscie, koja je bila na rasporedu ove nedjelje u 18:00 sati neće se odigrati! Iz Siscie su uputili službeno priopćenje vodstvu natjecanja na čelu s povjerenikom Dariom Skenderom o nemogućnosti dolaska u Split zbog tehničkih poteškoća. Kako je odustajanje od odigravanja utakmice zaprimljeno na vrijeme, MNK Split je otkazao termin u dvorani na Gripama, a regularnost natjecanja nije narušena s obzirom da Siscia u do sada odigrana 2 kola nema osvojenih bodova.
Vijest o neodigravanju utakmice proteklih se dana proširila futsal-krugovima. Predsjednik Splita Ivo Zoković u kratkom nam je razgovoru rekao kako je informaciju iz Siscie dobio još prije 3 dana, no službena potvrda zaprimljena je tek danas. Siscia kako saznajemo ne odustaje od cjelokupnog natjecanja, no zbog nemogućnosti dolaska u Split utakmicu će predati bez borbe, te će ona po svemu sudeći biti registrirana rezultatom 3:0 u korist domaćina.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …

INTERVJU | MNK Jesenje postaje Futsal klub Zagorje!

Nova sezona donijela je brojne transfere i promjene, a značajna promjena dogodila se u MNK …