Fabet kladionica

2.HMNL-sjever | Futsal Dinamo “izbačen” iz Doma sportova!

Euforija “Futsal Dinamo” ide dalje, a nekima kao da to ne odgovara, jer kako drugačije objasniti najnoviju vijest prema kojoj Futsal Dinamo kao domaćin više neće moći igrati u “Dvorani 2” zagrebačkog “Doma sportova”! Naime, voditelj gradske “Ustanove upravljanja sportskim objektima” Dragutin Kosić pozvao je na sastanak predstavnike Futsal Dinama gdje im je prenešena odluka da Dinamo ove godine više neće moći igrati ligaške dvoboje u Domu sportova.Kao razlog takvoj odluci navodi se da je na utakmicama Futsal Dinama preglasna buka, te da skakanje navijača može razviti rezonancu i ugroziti stabilnost konstrukcije dvorane.
Pomalo bizarno objašnjenje s obzirom da se zasigurno glasnija buka i skakanje može doživjeti na svakom koncertu, no odluka je takva da Futsal Dinamo zasigurno do kraja ove polusezone neće nastupati u Domu sportova. Futsal Dinamo će večeras ugostiti Agram Extreme u dvorani u Sutinskim Vrelima s početkom u 19:30 sati, a ostaje za vidjeti kada ćemo Futsal Dinamo slijedeći put vidjeti u Domu sportova, gdje su već igrali ove sezone dvoboj sa Sisciom kojem je nazočili oko 2500 gledatelja…

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …