U Rugvici se slaže momčad s prvoligaškim ambicijama

Ljetni prijelazni rok je u punom jeku, a uz brojne zvučne prvoligaške transfere pažnu futsal javnosti plijeni jedan drugoligaš. U Rugvicu je ovog ljeta pristiglo nekoliko zvučnih imena koja bez dvojbe otkrivaju visoke ambicije ovog drugoligaša – pohod na 1.ligu!
Tako je prvotno kao trener prve momčadi angažiran Korab Morina! Ovaj bivši reprezentativac, veliki znalac i legenda Nacionala je u prošloj sezoni zaključio bogatu igračku karijeru, a ambicije Rugvice nagnale su ga da vrlo brzo igrački dres zamijeni trenerskim odijelom. Nakon Koraba Morine vrlo su brzo pristizala i zvučna igračka pojačanja. Riječ je mahom o bivšim igračima zagrebačkog Nacionala koji uz dosadašnji kadar Rugvice jamče još snažniji i ambiciozniji klub. Antonio Jamičić, Bojan Kubović, Zlatko Gajski, Igor Leskovar i Dino Kovač pojačanja su s kojima u Rugvici najavljuju obranu naslova prvaka 2.HMNL-sjever i pohod na 1.HMNL!
Podsjetimo, Rugvica je u prošloj sezoni suvereno osvojila naslov prvaka 2.HMNL-sjever, no u drugoligaškoj “Ligi za prvaka” ostali su kratkih rukava. Pobjeda kod Ustanika u 1.kolu ostala je jedina njihova radost, te su “žuti” na koncu ostali i bez utješnih dodatnih kvalifikacija, a samim time i bez plasmana u prvoligaško društvo. Ove sezone Rugvica u drugoligaško natjecanje regije “sjever” ulazi kao izraziti favorit, a uz spomenuta pojačanja Rugvica se nameće kao najozbiljniji kandidat za plasman u 1.HMNL!

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Nova imena u svlačionici Alumnusa

Sljedećeg vikenda nastavlja se 1.HMNL! Utakmicama 10. kola započinje proljetni dio sezone, a Alumnus Sesvete …

1.HMNLŽ | Pobjede favorita u 5. kolu

Nakon što je u prvom susretu 5. kola u subotu Meteora Futsal slavila protiv Futsal …