-1.4 C
New York
spot_img
spot_img

2.HMNL-Zapad | Rezultati 15.kola

Objavljeno:

Samo su dvije utakmice odigrane na Zapadu u 15. kolu. Kvarner je slavio protiv Kastva sa 4:0 dok je Rab slavio na domaćem terenu protiv Gorova sa visokih 7:0. Nakon odustajanja Grobnika i Histrie Oprtalj Albona i Rab vode mrtvu utrku za drugo mjesto na ljestvici. Potpićan 98. ADT postao je nekoliko kola prije kraja prvenstva prvak 2.HMNL – Zapad te se u preostalim utakmicama može mirno spremati za kvalifikacije u kojima će najvjerojatnije igrati protiv Futsal Dinama, Aurelie i Crnice iz Šibenika.

16.04.2015., Gradska dvorana, Matulji
Kvarner – Kastav 4:0

Kvarner je nakon poraza u Labinu slavio protiv Kastva te je tako pobjegao s dna ljestvice. Kastav u slijedećem kolu dočekuje Albonu koja je petnaesto kolo odmarala zbog odustajanja Histrie Oprtalj.

18.04.2015., Gradska dvorana, Rab
Rab – Gorovo 9:0

Rab je slavio protiv Gorova te se u povratničkoj sezoni nametnuo kao iznenađenje prvenstva. na utakmice dolaze sa 14 igrača u zapisniku, domaće utakmice prati dvjestotinjak posjetitelja što iznimno veseli svakog zaljubljenika u futsal. Preostaje im zaostala utakmica protiv Albone na domaćem terenu koja će možda donijeti drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici odmah iza Potpićna 98 ADT.

Iz biltena br. 15:

MNK HISTRIA OPRTALJ

Zbog odustajanja od natjecanja MNK „Histria Oprtalj“ a temeljem članka 61., stavak 4. Pravilnika o nogometnom natjecanju, sve njihove odigrane utakmice prvog dijela natjecanja ostaju registrirane, sve njihove odigrane utakmice drugog dijela ostaju registrirane, a sve preostale utakmice do kraja prvenstva registrirat će se 3:0 (par forfe) u korist njihovog protivnika.

MNK GROBNIK

Momčad MNK Grobnik pismenim je putem obavijestio vodstvo lige o odustajanju od natjecanja u II HMNL zapad. Temeljem članka 61. st.4 i članka 63.st.2 Pravilnika o nogometnim natjecanjima utvrđena je odgovornost kluba, te se stoga a u svezi članka 72. st.1 DP HNS-a izriče kazna:

  • šest negativnih bodova

Kazna će se primjenjivati u sljedećem prvenstvenom natjecanju kada se ova momčad prijavi za natjecanje.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave