13.1 C
New York
spot_img
spot_img

2. Ljetni malonogometni turnir “ME GUSTA 2016” | Šijana Spartans potvrdila titulu najbolje futsal momčadi Istre

Objavljeno:

U nedjelju je okončan drugi ljetni malonogometni turnir Me Gusta 2016 u Labinu. Turnir je okupio veliki broj malonogometaša, od klinaca preko seniora do veterana koji su odigrali revijalnu utakmicu na dan završnice. Pogledavši kadrove momčadi koje su igrale četvrtfinale, bez prevelikog ustručavanja može se reći da je ovo bio najjači ljetni turnir u Istri…

Titulom prvaka na U11 turniru okitili su se Žminjci trenera Rina Orbanića koji su u finalu s 1:0 svladali pulsku Istru. Pogodak odluke postigao je najbolji igrač turnira Fran Krajcar. U susretu za treće mjesto Rabac je bio bolji od Potpićna rezultatom 2:1.

Trener Rino Orbanić i njegovi mali Žminjci

Kod seniora, već je četvrtfinale donijelo „strašne“ okršaje. Šijana Spartans je s 4:0 izbacila CB Merag, a igrači Dinocopa okupljeni pod imenom Me Gusta bili su bolji od Harlema AO Trumić sa 6:2. Pazinski Plavi Put izbacio je s 2:5 Potpićan 98, a Gip Karojba s 0:2 CB Janette.

U polufinalu Plavi Put se lako „obračunava“ s Me Gustom, bilo je 4:1, a pulska Šijana Spartans je s minimalnih 1:0 bila bolja od GIP Karojbe koja je bila bolja s 3:1 od Me Guste u borbi za treće mjesto. Finale je bilo pravi spektakl istarskog malog nogometa, a titula najboljih otišla je Šijani Spartans koja je s 2:0 bila bolja od Pazinjana. Najboljim igračem turnira proglašen je Goran Urošević.

Šistov prima pehar za najbolje i 10 000 kuna koliko je pripalo prvacima, na slici još i labinski gradonačelnik Tulio Demetlika te organizatori turnira Elvis Brečević i Miljenko Iljadica
ŠIJANA SPARTANS – PRVACI
PLAVI PUT – 2. MJESTO
GIP KAROJBA – 3. MJESTO
ME GUSTA – 4. MJESTO

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave