Fabet kladionica

9.praznik Slofutsala | Još 10ak dana za prijave

Prijavom na Praznik Slofutsala možete pomoči žrtvama poplava

Još nepunih 10 dana (do 9.6.) se možete prijaviti na 9. Praznik Slofutsala (Marko: +386 31 381 635, marko@turnirji.com), koji organizira i veliku akciju prikupljanja sredstava u »Humanitarni fond Praznika Slofutsala«.
majica2014_spredajNovac u fond če se prikupljati na više načina – jedan je i prodajom spominskih majica 9. Praznika, koje za uspomenu obično kupuju ekipe i posjetitelji turnira. Veoma atraktivne i kvalitetne majice mogu sve ekipe, koje če sudjelovati na turniru, unaprijed naručiti na email marko@turnirji.com, a preuzeti i platiti kad dodju na turnir.
Sav iznos od prodaje majica (400 komada, cijena 5 €/komad, donator majica je Zavarovalnica Vzajemna) ide u Humanitarni fond Praznika, a isto tako če se u ovaj fond prikupljati sredstva i na druge načine (licitacijom sportske opreme Slovenskog sportaša godine – Petra Prevca, donacijama sponzora i posjetiteljam turnira, prilogom Zavarovalnice Vzajemna od svakog sklopljenog osiguranja na turniru …) – detaljnije je čitava akcija za Humanitarni fond Praznika Slofutsala  predstavljena na ovom linku – »Majice 9. Praznika za žrtve poplava i invalida« (http://www.praznikslofutsala.com/index.php/hrvatsko/129-majice-9-praznika-za-zrtve-poplava-i-invalida)
Kraj humanitarne akcije če biti u nedelju 22.6. pre finalne utakmice na turniru, kad če se završiti i licitacija sportske opreme »Dobrotnika 9. Praznika, Petera Prevca.« Upravo najuspješniji Slovenski skakač, nositelj 2 olimpijske medalje iz Sočija 2014, če objaviti iznos skupljen u »Humanitarni fond Praznika«. Prikupljen iznos če se podijeliti izmedju žrtve poplava i invalidnu osobu, a Peter Prevc če posle finala i podijeliti nagrade najboljima na turniru.

praznik_bener_totemNa samom futsal turniru ima još nekoliko mjesta za ekipe, koje bi željele uči u HRAM SLAVNIH (link http://www.praznikslofutsala.com/index.php/dvorana-slavnih/naj-ekipe ) največeg turnira u Sloveniji ili se kao najbolji pojedinci zapisati u »DREAM TEAM TURNIRA« (link – http://www.praznikslofutsala.com/index.php/dvorana-slavnih/naj-peterka )

Prvih 8 ekipa če ukupno podijeliti čak 4.100 € i mnogo dodatnih nagrada te čak 21 pehar. Sve ekipe i igrači če primiti poklone sponzora i slatka Viki iznenadjenja, svima je omogučeno besplatno kampiranje u kampu pokraj sportskih terena ili organizatori pomognu kod rezervisanja drugog smještaja (sobe, apartmani).
Pobrinut čemo se i za najbolje pojedinceDREAM TEAM  turnira če primita atraktivne pokale i druge nagrade, medju njima i tenisice Kelme millenium sala. A od osmine finala če se birati i najbolji igrač svake utakmice, koji če isto tako primiti nagradu.
Organizatori svima ekipama iz regije omogučavajo, da grupni dio turnira odigraju na dan subote (21.6.), a oni koji se plasiraju dalje, u nedelju igraju na ispadanje. Tako ekipe trebaju samo jednom prenočiti, a u nedelju če biti veoma živo – pravi Živžav Praznika Slofutsala:
 – puno različitih eventa za djecu i mlade, besplatne degustacije Viki proizvoda, štantovi sportske opreme Select, navijaških artikla, tenisica po akcijskim cijenama i još mnogo toga …

Zato stvarno vrijedi doči u sportski park Rovn i uživati – tako u igranju futsala s ponajboljim ekipama iz regije, kako u prijatnom društvu sportskih prijatelja uz koju kriglu ekskluzivnog piva turnira – češko Kozel pivo. A to je i glavni cilj organizatora – druženje i sklapanje novih prijateljstva, te fair play – baš zato če se posebno nagraditi i ekipu za FAIR PLAY – primiti če pehar i 10 kompleta trenirki!

 

Vrijedi doči na Praznik Slofutsala, obečavaju organizatori i mole ekipe, da što pre uplate kotizaciju od 100 €/ekipu (zadnji rok je 9.6.2014), zbog lakše organizacije kvalifikacijskih utakmica za turnir ako bude više od 42 prijavljene ekipe.

Kotizacija se plača na:
ŠPORTNO DRUŠTVO SELCA, SELCA 162, 4227 SELCA, SLOVENIJA
IBAN: SI56 0312 8100 0842 206
BIC: SKBASI2X

Za sve dodatne informacije pozovite +386 31 381 635, pišite na email: marko@turnirji.com ili na Facebooku portažite stranicu Praznik Slofutsala – turnir u malom nogometu (https://www.facebook.com/pages/Praznik-Slofutsala-turnir-v-malem-nogometu/258007571048276?fref=ts ) i lajkajte nju te pronadjite sve, što vas interesuje J

Organizatori ŠD Selca i www.turnirji.com

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Otočac u derbiju začelja do prvih ovosezonskih bodova!

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-zapad između Otočca i Zagreba 92. Susret je …

Hattrick Jelavića za prvu proljetnu pobjedu Makarana!

U prvom susretu 12. kola 1.HMNL Novo Vrijeme je slavilo protiv Torcide rezultatom 6:2! U …