Fabet kladionica

CROfutsal i Ghia sport potpisali ugovor o suradnji!

Poštovane čitateljice i čitatelji,
s ponosom objavljujemo kako je CROfutsal magazin potpisao ugovor o suradnji sa tvrtkom Ghia Sport iz Pazina.
Ghia Sport vodeća je tvrtka u Hrvatskoj za opremanje sportskom opremom široke potrošnje za sve sportove. CROfutsal je u tvrtci Ghia Sport prepoznao sigurnog i pouzdanog partnera, dok je Ghia Sport u CROfutsalu prepoznala ozbiljan i predan portal te se nadamo kako će ova suradnja, na obostranu korist i zadovoljstvo, potrajati duže od jedne godine na koliko je ugovor potpisan.
Osim razno raznih rekvizita i velikog asortimana opreme, tvrtka Ghia Sport iskoristiti će CROfutsal za promociju sportske opreme Macron, ali i njenog novog brzorastućeg brenda lopti Topstar. Topstar lopte, novo su pozicionirane lopte na hrvatskom tržištu. Osim lopti za veliki nogomet, koje su u zadnjih godinu dana polučile veliki uspjeh, Topstar ima i jednu od službenih lopti hrvatskih malonogometnih liga. Riječ je o lopti Sala + Topstar, koja je od ove godine i službena lopti svih natjecanja 2.HMNL u Hrvatskoj.

Ghia sport lopta

Povodom obilježavanja početka službene suradnje, Ghia Sport je čitateljima CROfutsala osigurala popust na navedenu loptu, pa ćete istu narednih 30 dana moći dobiti po vrhunskoj promotivnoj cijeni s 50% popusta. Sve potrebne informacije možete vidjeti na priloženom baneru koji možete vidjeti i na našoj naslovnoj stranici, a sve ostale detalje naći ćete na službenoj stranici tvrtke https://sport.ghia.hr/

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-Zapad | Raspored i najava 11. kola

Ovog vikenda očekuje nas 11. kolo 2.HMNL-Zapad, a na rasporedu su četiri susreta. U subotu …

Dino Bundavica novi je igrač Osijeka!

Osijek je danas predstavio veliko pojačanje za nastavak sezone. Riječ je o Almedinu Bundavici, sjajnom …