Fabet kladionica

CROfutsal tim traži pojačanja!

Završila se futsal sezona u Hrvatskoj, a samim time je počela i ljetna pauza tijekom koje nam je cilj pojačati se na nekoliko “fronti” tako da otvaramo poziv za priključivanje našem timu. Kao što vjerojatno znate, riječ je o volonterskom poslu te vam ne možemo ponuditi financijsku “potporu” za vaš rad, ali možemo vam ponuditi jedno veoma zanimljivo iskustvo. Također, u konstantnoj smo potrazi za sponzorima i donatorima koji bi podržali naš rad te zahvaljujući kojima bismo mogli i nagraditi članove našeg tima. Za naše standardne članove smo dosad u nekoliko navrata uspjeli dogovoriti neki manji “znak pažnje” u vidu sportske opreme i sl. Kako bismo portal digli na jednu višu razinu odlučili smo oformiti nekoliko timova koje ćemo vam u nastavku predstaviti, a i objasniti kako se možete prijaviti za pojedini tim. Timovi su:

  • Novinarski tim – U sklopu ovog tima biste bili zaduženi za pisanje svih vrsta članaka: intervjua, izvještaja s utakmica… Kako biste pridružili ovom timu potrebno je poslati neke primjere vaših radova/članaka ukoliko imate prethodnog iskustva ili, ako nemate prethodnog iskustva, možete poslati neki svoj izmišljeni članak o nekoj futsal temi.
  • Tim za odnose s javnošću – U sklopu ovog tima biste radili vizuale za naše društvene mreže, vodili naše društvene mreže i osmišljavali kampanje (kvizove, ankete…). Kako biste se pridružili ovom timu potrebno je napisati nam vaše prethodno iskustvo u ovom području kao i neku ideju za koju smatrate kako bi je bilo super implementirati na našim službenim komunikacijskim kanalima.
  • Tim za projekte i partnerstva – Kao što samo ime kaže, u sklopu ovog tima biste bili zaduženi za pisanje projekata preko kojih bismo financirali rad našeg portala te tražili nove partnere (sponzore/donatore). Kako biste se pridružili ovom timu potrebno je napisati nam vaše prethodno iskustvo u ovom području.
  • Fotografski tim – U sklopu ovog tima biste bili zaduženi za fotografiranje utakmica i drugih futsal događanja. Kako biste se pridružili ovom timu potrebno je napisati nam vaše prethodno iskustvo u ovom području.

Za sve navedene timove se možete prijaviti tako da nam pošaljete gore navedeno na marin@crofutsal.com

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Danijel Dekanić ponovno u dresu Futsal Dinama!

Nakon Zvonimira Šućura i Kristijana Postružina, Futsal Dinamo je danas na svojim službenim stranicama predstavio …

David Barbarić novo je pojačanje MNK Novo Vrijeme!

Novo Vrijeme je danas predstavilo novo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o Davidu Barbariću, …