CROfutsal uz podršku renomiranih sponzora na EURO-u!

Još prošlog tjedna izvijestili smo Vas kako ćemo izvještavati izravno iz Beograda za vrijeme Europskog prvenstva. Naša marketinška služba odradila je izvrstan posao te nam omogućila podršku niza renomiranih tvrtki koje su u CROfutsalu prepoznali pouzdanog i snažnog partnera. Zahvaljujući podršci sponzora troje naših izvjestitelja za Vas će svakodnevno donositi vijesti s mjesta događanja,  s posebnim naglaskom na našu reprezentaciju.
Zasigurno ste na našim stranicama zapazili nove reklamne banere naših partnera, a u završnim smo pregovorima i jednom renomiranom tvrtkom koja bi (nadamo se) uskoro trebala zauzeti mjesto našeg generalnog sponzora. Podrška sponzora dokaz je naše vrijednosti, ali i obveza da ustrajemo u radu i budemo još bolji.
Naša ekipa u utorak 02.veljače odlazi u Beograd, te ćemo izvještavati od prvog do poslijednjeg dana EURO-a! U traci glavnog izbornika na našim stranicama možete vidjeti i novu rubriku “EURO 2016” gdje možete pratiti sve vijesti vezane uz Europsko prvenstvo u Srbiji.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

IZ SVIJETA | Marinović i J.Suton strijelci u pobjedama svojih momčadi

Hrvatski reprezentativci i ovog su vikenda odigrali zapažene uloge u novim pobjedama svojih momčadi. Dario …

Antun Bačić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Sutras početkom u 19:00 sati na frekvencijama MEGAMIX RADIA HVAR emitirat će se još jedna …