25.9 C
New York
spot_img
spot_img

“Dvojka” Doma sportova domaćin Superkupa!

Objavljeno:

Futsal Dinamo je večeras na svojim službenim stranicama objavio kako će biti domaćin Superkupa. U “dvojci” Doma sportova će se 9. i 10. rujna odigrati ukupno četiri utakmice: polufinala te utakmica za treće mjesto i finale. Polufinalne parove čine finalisti prvenstva, Futsal Dinamo i Olmissum te finalisti kupa, Šibenik 1983 i Stanoinvest Futsal Pula.

Superkup

FOTO: HNS

Superkup u Zagrebu će, ukoliko računamo neslužbeno izdanje održano 2021. godine u Vrgorcu biti treće u novom formatu. Prema novom formatu Superkup se sastoji od polufinala te utakmice za treće mjesto i finale, a za titulu osvajača Superkupa se bore finalisti prvenstva i finalisti kupa. Neslužbeno izdanje je osvojilo Novo Vrijeme, dok je prošle godine najuspješnija bila Stanoinvest Futsal Pula koja je u finalu slavila protiv tadašnjeg branitelja naslova, momčadi iz Makarske koja je ujedno i bila domaćin. Futsal Dinamo je uz obavijest o domaćinstvu objavio i kako ove godine neće biti tradicionalne Šalate zbog gusnutog rasporeda: U19 EURO-a koji se igra od 3. do 10. rujna, kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine, Lige Prvaka, a i novog formata doigravanja u prvenstvu gdje će se polufinale umjesto na dvije dobivene utakmice igrati na tri. S obzirom da je početak prvenstva planiran za pretposljednji vikend mjeseca rujna Superkup će označiti početak nove natjecateljske sezone.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave