Fabet kladionica
logo 1. HMNL
1. HMNL

EKSKLUZIVNA NAJAVA | Alumnus – Murter

U subotu je na rasporedu 1.utakmica polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske između Alumnusa i Murtera. Najavu ove utakmice već ste mogli vidjeti na našim stranicama, a danas Vam donosimo ekskluzivnu najavu od strane aktera ovog dvoboja.
Za CROfutsal su dvoboj između Alumnusa i Murtera najavili Vedran Matošević i Stjepan Perišić.

CROfutsal 1.HMNL logo
1. HMNL

Vedran Matošević (MNK Alumnus): Priželjkivao sam Murter u polufinalu, jer će nam zasigurno biti lakše igrati na Murteru nego što bi nam bilo u Osijeku. Murter nema publiku kao Osijek i sigurno će biti manji pritisak sa tribina, iako će svejedno biti teško, jer je Murter kvalitetna ekipa. Što se nas tiče, mi smo kompletni i spremni za polufinale. Imamo veliku prednost domaćeg terena i nadam se da ćemo to znati iskoristiti.

matosevicFOTO: www.sinisakanizaj.com

Stjepan Perišić (MNK Murter): Prvi cilj ove sezone je ispunjen, a to je plasman u polufinale. Mislim da smo u ovim utakmicama protiv Osijeka potvrdili da smo zasluženo u polufinalu i da naše dobre igre tokom cijele sezone nisu slučajne. Posljednjih mjesec dana imali smo problema s ozljedama, što se i odrazilo na našu formu i rezultate. Nadam se da je to sve sada iza nas. Od danas kreće sasvim novo natjecanje s puno jačim tempom, gdje nema alibija i gdje moramo pokazati da smo najbolji. U subotu gostujemo kod Alumnusa u prvoj utakmici polufinala. Što reći o njima? Vrhunska ekipa koja ima glavu i rep, izvrsne pojedince i vrhunskog trenera, te nam sigurno neće biti lako. Iznimno ih respektiramo, ali mislim da ako budemo kompletni, a trebali bi, te uz pravi pristup i borbenost možemo do pobjede.

Celso & PerisicFOTO: www.facebook.com

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …