Fabet kladionica
logo 1. HMNL
1. HMNL

EKSKLUZIVNA NAJAVA | Nacional – Novo Vrijeme

Nakon što smo Vam najavili treću utakmicu polufinala doigravanja između Nacionala i Novog Vremena, vrijeme je da isto učine i akteri susreta. Donosimo Vam ekskluzivnu najavu susreta, a za CROfutsal su utakmicu najavili Anel Radmilović i Kristijan Zor!

RadmilovicFOTO: www.facebook.com

Anel Radmilović (MNK Nacional): Utakmica u Makarskoj je bila dosta zahtjevna i teška, kao što smo i očekivali. Znali smo da bi jedna lopta u mreži mogla odlučiti pobjednika, što su na kraju domaćini i postigli, te im ovom prilikom čestitam. Ne bih  komentarao suđenje, nek to bude na njihovu čast. Sigurno je da u slijedećoj utakmici mi od prve minute idemo na pobjedu, jer ipak mislim da zaslužujemo da igramo finale. Imamo dosta kvalitetniju ekipu i to će odlučiti pobjednika.”

ZorFOTO: www.facebook.com

Kristijan Zor (MNK Novo Vrijeme Apfel): “Mislim da nas očekuje jako teška i čvrsta ali i zanimljiva utakmica. U Makarskoj je utakmica opravdala epitet finala prije finala, jer  se igrala muška utakmica pred punim tribinama i mislim da smo zasluženo pobijedili. Nacional je jedan od najboljih i najkvalitetnijih klubova u ligi, jako dobro igraju i bit će nam teško gore igrati. Utakmicu bi moglo odlučiti više raspoloženih pojedinaca i golman koji će biti na višoj razini.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-Zapad | Raspored i najava 10. kola

Vikend pred nama donosi susrete 10. kola 2.HMNL-Zapad. Prva utakmica na rasporedu je u petak, …

1.HMNL | Raspored i najava 11. kola

U petak i subotu na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Prošlog vikenda započeo je …