17.1 C
New York
spot_img
spot_img

EKSKLUZIVNA NAJAVA | Novo Vrijeme – Alumnus

Objavljeno:

Pred nama je 4.susret finalne serije za prvaka Hrvatske između Novog Vremena i Alumnusa! Zagrebački “studenti” u Makarsku dolaze s prednošću 2:1 i imaju priliku pobjedom doći do naslova. “Apfelovci” će pak nastojati odluku o prvaku prolongirati za 5.susret u Zagrebu.
Najavu susreta već ste mogli čitati na našim stranicama, a danas Vam donosimo ekskluzivnu najavu s akterima susreta. Za CROfutsal su utakmicu u Makarskoj najavili Saša Babić i Matija Đulvat. Uživajte!

Sale BabićFOTO: www.facebook.com

 Saša Babić: “Alumnus se pokazao kao jako dobra ekipa. Neugodan su protivnik i igraju jako dobar futsal. Mislim da su u finalnu seriju ušli s jednom prednošću, a to je da su znatno odmorniji od nas. Imali su u polufinalu samo 2 utakmice s Murterom, dok smo mi imali četvrtfinalne dvoboje sa Solinom, a zatim i iscrpljujuću polufinalnu seriju s Nacionalom, gdje smo se u dobroj mjeri umorili, iskartonirali i ozlijedili. Tako u ovoj finalnoj seriji uvijek nastupamo hendikepirani, “krpamo” se, no nadamo se svi da ćemo osvojiti naslov. Alumnus ima prednost 2:1, ali ja sam i dalje uvjeren da ćemo mi do naslova! Mnogo se priča o suđenju, no ja vjerujem da ove pogreške koje su se događale nisu namjerne. Evo, mislim da smo sad u Zagrebu oštećeni za penal, no znam da ni sucima nije lako. Prije toga su u Makarskoj isključeni Modrušan i trener Martić, da bi im nakon toga bile ukinute kazne. Takve odluke najradije ne bih komentirao. Na nama je da sad u Makarskoj damo sve od sebe kako bismo odluku o prvaku odgodili za Zagreb. Jedno sam finale već izgubio s bivšim klubom (Kijevo), i takvo nešto ne želim opet doživjeti. Vjerujem da ćemo odluku o prvaku odgoditi za 5.susret, te u Zagrebu slaviti naslov prvaka!”

FOTO: Vedran TolićFOTO: Vedran Tolić

Matija Đulvat: “Imamo prednost 2:1, ali ništa tu još nije gotovo jer jedna pobjeda protivnika vraća stvari na početak. Mi idemo utakmicu po utakmicu, ne obazirujući se na ono što je bilo već gledamo naprijed. Kada govorimo o suđenju, najgore je kada se o tome puno priča, jer to znači da se nešto dešava. Ne bih sad želio to potencirati, suci jesu griješili, ali dopalo mi se ono što je na facebooku rekao Mirko Vranješ, da su suci griješili na štetu i jednih i drugih. Onaj tko želi sad iz toga izvući da su griješili više na štetu jednih uvijek će naći neke svoje razloge, ali to je sad gotovo i nadam se da je s time gotovo, te da će u Makarskoj sve proći u najboljem redu. Mi imamo svoju karakterističnu igru gdje težimo nadigravanju i doma i u gostima. I mi i oni ćemo ići na pobjedu, a kako su sve dosadašnje utakmice bile neizvijesne tako očekujem i u Makarskoj. Tko zna, možda je vrijeme da utakmica ode u produžetke ili penale… Utakmicu će odlučiti kvaliteta; tko kvalitetnije uđe u utakmicu, bude mirniji i kvalitetnije odigra, taj će pobijediti. Makarska ima svoje adute, riječ je o jako kvalitetnoj ekipi i mislim da su zasluženo u finalu. Mi kroz cijelu sezonu radili da bi došli do ovoga. Za neke je to iznenađenje, za neke nije, ali mislim da su se sad svima otvorile oči i vide da Alumnus misli ozbiljno, jer mi ne dolazimo u Makarsku da bi upotpunili njihovu feštu, već želimo osvojiti naslov!”

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave