1.5 C
New York
spot_img
spot_img

EKSKLUZIVNA NAJAVA | Novo Vrijeme-Nacional

Objavljeno:

U subotu će uzvratni susret polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske u Makarskoj odigrati Novo Vrijeme Apfel i Nacional. Zagrepčani su u Fusio Centru upisali pobjedu i došli na korak do finala, no u Makarskoj ih zasigurno očekuje nešto teži zadatak, jer Novo Vrijeme kod kuće prati sjajan publika, a protiv branitelja naslova nema sumnje da će dvorana biti puna.
Za CROfutsal su utakmicu ekskluzivno najavili Toni Jelavić i Dino Kovač, a njihova razmišljanja uoči uzvrata pročitajte u nastavku.

Toni JelavićFOTO: www.facebook.com

Toni Jelavić (Novo Vrijeme Apfel): “Prva je utakmica bila u egalu, a Nacional je iskoristio svoje šanse i to je dovelo do njihove pobjede. U uzvratu idemo po pobjedu, igramo kod kuće, vjerovatno pred punom dvoranom i ništa drugo osim pobjede nam ne pada na pamet. Pobjednika bi moglo odlučiti zalaganje ekipe, mirna glava i ekipa koja ostavi srce će pobijediti. Nacional je kvalitetna ekipa, dugo su na okupu, dobro se razumiju. Poštujemo ih maksimalno, ali dolazi Novo Vrijeme!”

NacionalFOTO: www.facebook.com

Dino Kovač (Nacional): Očekuje nas teška utakmica i jako težak protivnik koji ima problema sa ozljedama i kartonima, ali usprkos tome oni su vrhunska ekipa i dati će i više od 100% da nas pobjede pred svojim navijacčima. Mi ćemo pokušati iskoristiti naše veće iskustvo u ovakvim utakmicama i psihološku prednost, jer ako izgubimo još imamo jednu utakmicu u Zagrebu, te njihove izostanke bitnih igrača. U utakmici u Zagrebu mislim da smo zasluženo pobjedili, imali smo veći broj dobrih šansi, iako smo si na kraju zakomplicirali situaciju kad nismo iskoristili njihov crveni karton, što nam se moglo obit o glavu. Makarani su odigrali dobru utakmicu i hrabro se postavili, krenuli sa visokim presingom i napadačkom igrom i na tome im svaka čast jer pokazuju da svugdje idu na pobjedu i to sa pokušajem igranja atraktivnog futsala. Nadam se da ćemo ih pobjediti kao i lani u dvije utakmice, da imamo više vremena za odmoriti se pred finalnu seriju.”

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave