Fabet kladionica

EKSKLUZIVNO | Nikola Tomičić za CROfutsal!

Kako je CROfutsal premijerno objavio, Nikola Tomičić više nije trener Solina! Vijest je CROfutsal ekskluzivno objavio u ponedjeljak, kada je predsjednik kluba Mirko Grubišić nakon sastanka Uprave potvrdio kako Nikola Tomičić više nije trener, te da će funkciju trenera do zimske stanke obavljati sportski direktor Boženko Špar.
U odsustvu trenera Tomičića, Solin je u petak upisao pobjedu u prvenstvenom dvoboju s Vrgorcem, a u nedjelju je poražen u 2.kolu kupa regije “Jug” od Hajduka. Izvještaje s oba spomenuta susreta mogli ste čitati na našim stranicama.
Dva dana nakon službene objave kako Tomičić više nije trener, kontaktirali smo Nikolu Tomičića koji je kratko za CROfutsal potvrdio kako je “avantura” sa Solinom gotova stvar. Tomičić izražava zadovoljstvo postignutim sa Solinom u kratkom vremenu na kormilu kluba, a ne želeći dodatno razbuktavati strasti, za CROfutsal je izjavio:

“Zahvaljujem se svojim igračima, sportskom direktoru Boženku Šparu, bivšem tajniku Ivici Čavki i  Upravi kluba. Bila mi je čast i zahvaljujem se svima što su mi dali priliku da vodim MNK Solin!”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …