Fabet kladionica

EURO 2022. | Ivan Novak kontrolor suđenja u finalu EURO-a!

U finalu Europskog prvenstva u Nizozemskoj igrat će Rusija i Portugal, no i Hrvatska će imati svog predstavnika na završnom činu EURO-a. Ivan Novak obavljat će dužnost kontrolora suđenja finalnog dvoboja, što je velika čast i priznanje za dugogodišnjeg čelnog čovjeka sudačke organizacije hrvatskog futsala. Drugi je ovo put da će Ivan Novak biti kontrolor suđenja na finalu EURO-a. Podsjetimo, Novak je već obavljao dužnost kontrolora na finalu EURO-a u Mađarskoj 2010. godine.

FOTO: HNS

Podsjetimo, jučer je hrvatski sudački par Nikola Jelić – Vedran Babić vrlo dobro sudio polufinalni dvoboj između Portugala i Španjolske, reprizu finala s posljednjeg EURO-a, a Hrvatska je uz futsalsku reprezentaciju na EURO-u u Nizozemskoj imala predstavnike u Mići Martiću na klupi Finske, te u Mati Stankoviću koji je angažiran od strane UEFA-e za stručnu analizu susreta.

Ivanu Novaku u ime uredništva CROfutsal magazina čestitamo na ovom priznanju, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u radu.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …