Florence Grupa novi sponzor CROfutsal magazina!

CROfutsal magazin Vam s ponosom predstavlja novog tehničkog sponzora. To je FLORENCE GRUPA koju ćemo Vam u nastavku članka predstaviti. Florence grupa između ostaloga provodi COVID-19 testiranje. Usluge COVID-19 brzog antigenskog testiranja Florence grupa pruža za pojedince, ali i za veće eventove poput vjenčanja, koncerata, sportskih događaja i sličnih javnih okupljanja. Testiranja se provode u ustanovi Priska Med (Kroz Smrdečac 45, 21000 Split) ili na Vašoj lokaciji (sala za vjenčanje, koncertna dvorana, nogometni teren…). Profesionalno i stručno osoblje omogućuje brzo i efikasno testiranje, kako bi Vaši događaji prošli u najboljem redu, uz poštivanje svih javnozdravstvenih mjera. Možemo Vam iskreno preporučiti njihove usluge!

Testiranje je moguće svakim danom od 07:00 do 21:00 sati. Cijena brzog antigenskog testa u ustanovi je 60 kuna, dok cijena testiranja za Vaš događaj ovisi o broju sudionika i lokaciji. Ponuda uključuje:

  • Antigenske testove validne po HALMED-u
  • Prijavu svakog testa u sustav HZZO-a
  • EU digitalnu potvrdu s QR kodom
  • Licencirane provoditelje testiranja

Ukoliko želite dogovoriti testiranje za Vaš događaj, ili pak gostima želite omogućiti testiranje na određenoj lokaciji, upit pošaljite na covid@florence.hr, ili ih kontaktirajte na 095 96 23 034. 

Florence grupa također pruža druge zdravstvene usluge, poput sanitetskog prijevoza, medicinskog nadzora događaja, ili prijevoza osoba s invaliditetom – na području Dalmacije i šire. U svoje zdravstvene djelatnosti ubrajaju usluge fizikalne terapije, privatne liječničke posjete, kućnu njegu te vađenje krvi na Vašoj adresi (područje Splita i okolice, otoci Hvar i Brač). Za starije i nemoćne osobe, tu su Florence domovi na Čiovu i Seget Vranjici. Uskoro se očekuje i otvaranje poliklinike bazirane na medicini rada i sporta, terapiji boli i kirurgiji s operacijskom dvoranom. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu: https://florence.hr/.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …