1.1 C
New York
spot_img
spot_img

FOTO | Hrvatska trenirala u Japanu i spremna za prvi dvoboj!

Objavljeno:

Hrvatska malonogometna reprezentacija danas je odradila prvi trening u Japanu, te je spremna za sutrašnji dvoboj s domaćinom! Naši su reprezentativci jučer stigli u Japan, no dug put i vremenska razlika učinili su svoje, te su naši reprezentativci zbog umora otkazali prvi trening i ranije otišli na počinak.
Danas je pak održan prvi trening u Komazawa Olympic Park Gymnasiumu, dvorani u kojoj će se sutra s početkom u 19 sati po lokalnom vremenu odigrati prvi prijateljski susret s reprezentacijom domaćina. CROfutsal Vam donosi i fotografiju s treninga Hrvatske reprezentacije!

Hrvatska-Japan2

Trening Hrvatske reprezentacije je bio otvoren za novinare koji su po završetku treninga imali pola sata na raspolaganju našeg izbornika Stankovića i kapetana Jukića. Prenosimo Vam izjave Mate Stankovića i Ive Jukića.

Mato Stanković: “Veliko mi je zadovoljstvo što nastupamo u zemlji azijskih prvaka i čast mi je što su baš nas odabrali za ove dvoboje. Žao mi je što zbog termina nismo mogli doći sa svim raspoloživim igračima, ali dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svjetlu!”

Ivo Jukić: “Drago mi je da smo ovdje i privilegija je biti dio ovog spektakla! Došli smo s pomlađenom ekipom i ovo će biti test mogu li se naši mladi igrači nositi s japanskim zvijezdama!”

Press-konferenciji je prisustvovalo mnoštvo novinara i predstavnici 3 televizijske kuće. Gostovanje Hrvatske pobudilo je velik interes u Japanu, gdje su rasprodane obe dvorane. O tome koliko nas u Japanu uvažavaju i cijene dovoljno govori izjava njihova izbornika Miguela Rodriga koji je istaknuo kako je Hrvatska poslijednjih godina izrasla u futsal-velesilu, te da trenutni položaj na FIFA-ljestvici nije mjerilo vrijednosti, jer Hrvatska spada u Top-10 reprezentacija svijeta!

Hrvatska-Japan7

Na žalost, susret Japana i Hrvatske neće biti u izravnom televizijskom prijenosu, već će se kasnije emitirati snimka susreta. U nastojanjima smo da Vam omogućimo tekstualni prijenos susreta, a svakako ćemo nastojati doći i do snimke susreta. Utakmica je na rasporedu sutra u 19 sati po lokalnom vremenu, što je u 11 sati po “hrvatskom” vremenu! Budite sutra uz nas kada Vas čekaju nove vijesti iz Hrvatske malonogometne reprezentacije!

Hrvatska-Japan1

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave