FOTOGALERIJA | Na treningu Hrvatske reprezentacije

Danas je drugi dan Europskog malonogometnog prvenstva u Beogradu. Hrvatska reprezentacija trenirala je danas ujutro u dvorani “Hala sportova” s početkom u 11 sati. Jednosatni trening naše reprezentacije posjetila je i naša ekipa, te smo zabilježili nekoliko fotografija koje oslikavaju dobro raspoloženje u našoj izabranoj vrsti.
Danas je na rasporedu Europskog prvenstva prva utakmica “naše” skupine, kada se s početkom u 18:30 sati sastaju Rusija i Kazahstan. Igrači i stručni stožer naše reprezentacije bit će prisutni na utakmici, gdje će se uvjeriti u snagu suparnika. Prema najavama iz naše reprezentacije, drugu utakmicu u kojoj se sastaju Italija i Azerbajdžan (21:00 sati) neće gledati uživo u Areni.
Sutra će naša reprezentacija odraditi jutarnji trening u Kombank Areni, te ćemo još jednom jutro provesti uz “mini-vatrene”. Fotogaleriju današnjeg treninga pogledajte na našem facebook profilu ili klikom na priloženi link:

TRENING HRVATSKE REPREZENTACIJE

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Zagreb 92 u Sisku do nove pobjede

Jučer je odigran posljednji susret 2. kola 2.HMNL-zapad u kojem je Zagreb 92 ostvario drugu …

2.HMNL-istok | Osijek, Aurelia i Brod 035 ostvarili nove pobjede

Jučer su odigrana tri susreta 2. kola 2.HMNL-istok, a nove pobjede upisali su Osijek, Aurelia …