Aktualno

Futsal aktivizam u Labinu

Savjet mladih Grada Labina farbao igrališta zajedno sa građanima

Pod motom “ofarbaj i ti svoju liniju” Savjet mladih Grada Labina zajedno sa građanima volonterima (Sandro Benazić, Igor Juričić, Damir Omanović, Rade Komosar i Alen Scropetta) uredili su dva igrališta za futsal i rukomet u Labinu. Jedno igralište nalazi se u sklopu OŠ Matija Vlačić, a drugo je u sklopu područne OŠ Ivo Lola Ribar na Katurama.

Oba igrališta osvijetljena su te je moguće igrati utakmice i tokom noći. Prvoga dana farbanja akcija je bila prekidana zbog kiše, ali se ista nastavila te se farbalo do 22 sata. Drugoga dana vrijeme je bilo više naklonjeno “farbačima” te se igralište farbalo cca. četiri sata. Ova akcija održana je povodom manifestacije “Proljeće u gradu” koja se u Labinu održava duži niz godina.

U sklopu iste akcije Savjet mladih Grada Labina zajedno sa Košarkaškim klubom Rudar planira ofarbati još pet košarkaško/malonogometnih (3na3) igrališta kako bi se mladi kvalitetno mogli baviti rekreacijskim sportom u slobodno vrijeme. Ovoga vikenda na rasporedu je farbanje golova dok je nabavka mreža za golove u tijeku.

 

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Održana izborna skupština Kijevo Knina

U prostorijama dvorane “Lovre Monti” jučer je održana redovna izborna skupština Kijevo Knina. Izabrano je …

Igor Osredkar napušta Novo Vrijeme Apfel i vraća se u Sloveniju!

Nakon dugih 7 i pol godina u Hrvatskoj, Igor Osredkar vraća se u Sloveniju! Kapetan …