Fabet kladionica

Futsal aktivizam u Labinu

Savjet mladih Grada Labina farbao igrališta zajedno sa građanima

Pod motom “ofarbaj i ti svoju liniju” Savjet mladih Grada Labina zajedno sa građanima volonterima (Sandro Benazić, Igor Juričić, Damir Omanović, Rade Komosar i Alen Scropetta) uredili su dva igrališta za futsal i rukomet u Labinu. Jedno igralište nalazi se u sklopu OŠ Matija Vlačić, a drugo je u sklopu područne OŠ Ivo Lola Ribar na Katurama.

Oba igrališta osvijetljena su te je moguće igrati utakmice i tokom noći. Prvoga dana farbanja akcija je bila prekidana zbog kiše, ali se ista nastavila te se farbalo do 22 sata. Drugoga dana vrijeme je bilo više naklonjeno “farbačima” te se igralište farbalo cca. četiri sata. Ova akcija održana je povodom manifestacije “Proljeće u gradu” koja se u Labinu održava duži niz godina.

U sklopu iste akcije Savjet mladih Grada Labina zajedno sa Košarkaškim klubom Rudar planira ofarbati još pet košarkaško/malonogometnih (3na3) igrališta kako bi se mladi kvalitetno mogli baviti rekreacijskim sportom u slobodno vrijeme. Ovoga vikenda na rasporedu je farbanje golova dok je nabavka mreža za golove u tijeku.

 

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …