Futsal EURO 2018. u Sloveniji!!!

Europsko malonogometno prvenstvo 2018.godine održat će se u Sloveniji! CROfutsal Vam prvi u Hrvatskoj donosi vijest o domaćinstvu smotre najboljih europskih reprezentacija 2018.godine!
Izvršni odbor UEFA-e danas je u svom sjedištu u švicarskom Nyonu odlučio kako će se EURO 2018.godine održati u Sloveniji! Vijest je krovna nogometna organizacija objavila prije 10ak minuta na svojim službenim internet stranicama. Kandidatura Slovenije je pobijedila u konkurenciji Makedonije i Rumunjske, te će Ljubljana 2018.godine biti grad domaćin europskog malonogometnog prvenstva. EURO će se održati u dvorani Stožice koja prima 12 500 gledatelja. UEFA ističe kako je Slovenija već bila domaćin europskog prvenstva U-17 reprezentacija 2012.godine, a ovo će im biti prvo veće natjecanje pod okriljem UEFA-e.
Izbor Slovenije za domaćina EURO-a zasigurno je dobar izbor i s hrvatskog gledišta, jer bi plasman Hrvatske na EURO mogao privući velik broj navijača naše reprezentacije u Sloveniju. Podsjetimo, slijedeće godine EURO će se održati u Srbiji, a Hrvatska je bila domaćin EURO-a 2012.godine!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Najava 20. kola

Krajem ovog i početkom sljedećeg tjedna na rasporedu su susreti 20. kola 2.HMNL-istok. U nedjelju …

2.HMNL-Zapad | Najava 17. kola

Ovog vikenda se igraju utakmice 17. kola 2.HMNL-Zapad. Ovo kolo nam donosi dva veoma zanimljiva …