Futsal.hr online trgovina | Novosti

portal-banner-futsal-hr-600

Kao što vam je već možda poznato na adresi Futsal.hr online trgovina djeluje prva online trgovina specijalizirana za futsal. U asortimanu trgovine možete naći opremu za igrače, vratare, klubove, igrališta, literaturu itd. Pored postojećih gotovo svakodnevno u trgovinu se unose novi artikli i novi brendovi. Trgovina funkcionira na sistemu tranzita te smo stoga u stanju vam ponuditi odlične cijene robe i usluga, a vi na taj način možete ostvariti značajne uštede.

Donosimo vam par novosti iz trgovine:

cityexSklopili smo ugovor sa jednim od najvećih domaćih distributera pošiljki CityEx dostavnom službom.

Kako smo ovih ugovorom postali njihov ugovoreni partner ostvarili smo pravo na rabat od 30% za sve pošiljke koje šaljemo ovom dostavnom službom.

U duhu rada ovog projekta ukupni iznos rabata prenijeli smo na vas dragi kupci tako da će od sada sve vaše pošiljke biti 30% jeftinije nego je to bio slučaj da naručujete po standardnim cjenicima dostave.

I na ovaj način se nadamo još više učiniti ugodnom i praktičnom kupnju preko Futsal.hr online trgovine.

Izračun cijene dostave obavljati će automatski naš sustav prilikom odlaska na blagajnu.

Tamo će biti izražene cijene svih dostavljača s kojima smo sklopili ugovore i cijene njihove dostave prema težini naručenog paketa.

Koja dostavna služba će dostaviti vaš paket birate sami.

 

 

OverseasExpress-blog-2Još jedna dostavna služba sada ima ugovorenu dostavu sa Futsal.hr online trgovinom. Riječ je o renomiranom Overseas Express službi koja u Hrvatskoj djeluje već niz godina.

I sa ovom dostavnom službom postigli smo dogovor oko rabata na njihove usluge čime smo postigli znatno niže cijene dostave paketa. Naravno ukupni iznos rabata prenijeli smo na vas dragi kupci tako da od sada možete koristiti usluge dostave po znatno nižim cijenama nego je to do sada bi slučaj.

Overseas Express je također osigurao vaše pošiljke do iznosa od 100.000,00 kuna te vam nudi i opciju plaćanja pouzećen za dodatak od 5kn + PDV.

Izračun cijene dostave obavljati će automatski naš sustav prilikom odlaska na blagajnu. 

Tamo će biti izražene cijene svih dostavljača s kojima smo sklopili ugovore i cijene njihove dostave prema težini naručenog paketa. Koja dostavna služba će dostaviti vaš paket birate sami.

 

 

futsal-hr_portalKao što ste mogli i sami primijetiti Futsal.hr online trgovina dobila je novo ruho namijenjeno da vaš boravak na njoj bude ugodniji i jednostavniji za korištenje.

Kako smo se i pri ovom zadatku vodili našom poslovnom logikom tako smo odlučili kupiti najbolji (tima na žalost i najskuplji) proizvod na tržištu čije dobrobiti ćete moći vidjeti na mnoge načine dok će neke prednosti i dodaci “vrtiti” se u pozadini no istovremeno osigurati vam ugodniju i jednostavniju kupnju.

Link za direktno dodavanje u košaricu, pregled sadržaja košarice bez otvaranja iste, pregled proizvoda povećalom, napredna pretraga po ponudi samo su neke od novosti koje ćete moći primijetiti boravkom na našoj online trgovini.

Besplatnom registracijom i logiranjem ćete moći dobiti potpuni uvid u sve prednosti novog sučelja.

Naravno i dalje smo dostupni preko mobitela i odličnog mobilnog sučelja koje vam omogućuje kupnju preko vešeg mobitela.

Sav sadržaj je preveden od strane djelatnika Futsal.hr online trgovine.

Ovo je bio glavni preduvjet za naše uspješno poslovanje. Taj posao je sada iza nas.

 

Posjetite nas na adresi www.futsal.hr i uvjerite se sami u kvalitetu ponuđenih proizvoda i usluga.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Franco Jelovčić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Ovoga tjedna našu radijsku emisiju na MEGAMIX RADIO HVAR snimali smo u ponedjeljak, tj. jučer. …

Franco Jelovčić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Nakon što smo prošlog tjedna “mirovali” zbog tehničkih razloga, ovoga tjedna vraćamo se s našom …