17.1 C
New York
spot_img
spot_img

GREEN CUP | Još samo danas traju prijave

Objavljeno:

Još samo danas traju prijave na ovogodišnji GREEN CUP. Za sve one koji su čekali zadnji trenutak za prijave donosimo sve detalje koje trebaju u nastavku teksta

 

Poštovani,

u tijeku je organizacija sedmog izdanja nogometnog turnira „GREEN CUP“ koji će se u svibnju/lipnju 2014. održati na terenu NC „Dobermann“.

Budući da se radi o najkvalitetnijem turniru na umjetnoj travi u Hrvatskoj  koji je vrlo brzo postao prestižan za igrati ili osvojiti, te koji se ističe dobrom organizacijom i inventivnošću  te smo ove godine  ograničili broj na 32 momčadi.

Turnir  se igra sistemom 5+1 na 5 metarske golove  a počinje 31.05. a traje do 15.06.2014., a prijave traju do 30.05.2014.

Svaka momčad ima osigurane dvije utakmice, a pobjednike očekuju bogate  novčane nagrade.

 

GreenCup„Green cup“ igraju najbolje seniorske ekipe koje su popunjene igračima malog ili velikog nogometa, profesionalcima ili vrhunskim amaterima, te čak i mnogim reprezentativcima.

Turnir redovito jedinstvenim načinom okuplja pobjednike ili finaliste raznih malonogometnih turnira koji se igraju u Zagrebu ili okolici, te je svojevrsni „masters“ svima.

 

Do sada smo, ovisno o dogovoru s medijskim kućama,  imali i različitu medijsku podršku: Sportske novosti, Sportnet, Index, Tportal, SportKlub TV, Z1, CROfutsal….

Osim tiskanih i online medija, finalni dan je prenošen uživo na TV ili internet online (ovisno o financijskim mogućnostima) sa VIP gostima sukomentatorima, te se time pridonosilo atraktivnosti turnira.

Isto tako, turnir je svake godine imao i svoj humanitarni dio gdje se izravno pomagalo djeci u potrebi, kako bi se naglasila pozitivna uloga sporta u društvu.

 

Za ovo izdanje turnira, uz seniorsku pripremamo također natjecanja u još dvije kategorije:

Green cup veterani“ (over 35)  i  „Green cup kids“ (djeca).

 

Prijave i informacije se primaju na 098 276 444 Korab i 091 7673099 Miro..

 

green cup 2014 - 600

Ivica Ojvan
Ivica Ojvanhttps://www.crofutsal.com
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave