20 C
New York
spot_img
spot_img

HMNL | Poznat raspored za novu natjecateljsku sezonu!

Objavljeno:

U Splitu je danas održan sastanak Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku HNS-a na kojoj se oblikovao smjer i razvoj futsala u nadolazećoj sezoni. Nakon toga je održan Plenum klubova na kojem je napravljen raspored utakmica HMNL sukladno izvučenim brojevima. Početak natjecanja predviđen je za 22. rujna.

Već u 1. kolu gledat ćemo u Zagrebu dvoboj ovogodišnjih finalista, Futsal Dinama i Olmissuma. Povratnik u elitno društvo, momčad Uspinjače Gimke će u goste Vrgorcu. Još ćemo gledati dvoboje Torcide i Stanoinvest Futsal Pule, Squarea i Crnice te Osijeka i Novog Vremena. Nakon regularnog dijela sezone sastavljenog od 18 kola očekuje nas četvrtfinale koje će se igrati na dvije dobivene utakmice, dok će se polufinale i finale igrati na tri dobivene utakmice. U novoj sezoni očekuje nas dosta promjena u strukturi futsal natjecanja, a jedna od navedenih je i novo ime najvišeg ranga. Iako se dugo govorilo o tome kako će se najviši rang zvati Elite HMNL, odlučeno je kako će se ipak zvati samo SuperSport HMNL, odnosno SuperSport Hrvatska malonogometna liga, po uzoru na nogometna natjecanja. Točni datumi odigravanja regularnog dijela sezone i doigravanja za prvaka još nisu poznati, ali čim budu poznati, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Raspored natjecanja donosimo u nastavku:

[gview file=”https://www.crofutsal.com/wp-content/uploads/2023/07/Raspored-utakmica-SS-HMNL-bez-datuma-kola-23-24.pdf”]

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave