Fabet kladionica

HNS objavom na svojim službenim stranicama podržao Trofej CROfutsal

Josip Suton najbolji je igrač Hrvatske u 2021. godini! Vijest je to koju smo jučer objavili nakon što je Suton u dramatičnoj utrci slavio ispred Daria Marinovića i Žarka Luketina osvojivši po prvi put ovo vrijedno priznanje.

Trofej CROfutsal tradicionalna je nagrada za najboljeg igrača Hrvatske koju je pokrenuo naš magazin još 2015. godine, gdje o pobjedniku odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i naši čitatelji. Sedmo izdanje ove nagrade tako se pokazalo najneizvjesnije do sada, a više o ovogodišnjem izboru možete pročitati klikom OVDJE.

Kao i proteklih godina, i ove je godine naš izbor podržao velik broj medija objavama na svojim stranicama. Ono što nam je izuzetna čast i zadovoljstvo, te veliko priznanje, jest činjenica da je i ove godine Hrvatski nogometni savez podržao naš izbor. Tako je vijest o izboru Josipa Sutona za najboljeg igrača Hrvatske u 2021. godini na svojim stranicama objavila i krovna hrvatska nogometna organizacija.

HNS: PRESTIŽAN IZBOR | Josip Suton dobitnik Trofeja CROfutsal

Odmah po proglašenju ovogodišnjih rezultata o ishodu ovogodišnjeg izbora pisali su i brojni drugi mediji. Tako je “Dalmacija Danas” netom po našoj objavi također na svojim stranicama objavila vijest, a imali smo sinoć i izravno uključenje u eter Dubrovačke televizije gdje smo objavili rezultate ovogodišnjeg izbora. Trijumf Josipa Sutona nije mogao proći bez reakcije iz susjedne nam Hercegovine, gdje su ekspresno reagirali objavom članka s izjavom Josipa Sutona, kao i u susjednoj Italiji gdje Josip Suton igra za Came Dosson.
Neke od objava medija donosimo u nastavku.

CALCIO5ANTEPRIMA: Josip Suton è stato premiato come migliore giocatore croato del 2021

HERCEGOVINA.INFO: Josip Suton proglašen najboljim igračem Hrvatske

DALMATINSKI PORTAL: Josip Suton dobio prestižnu nagradu

DALMACIJA DANAS: Josip Suton najbolji je igrač Hrvatske u 2021. godini

HNTV: TROFEJ CROFUTSAL – Josip Suton najbolji u 2021. godini

DUBROVAČKI PORTAL: U sportskoj emisiji TIME OUT potvrđena informacija: Ovo je najbolji igrač u Hrvatskoj za prošlu godinu!

GERMANIJAK: Proglašen najbolji hrvatski igrač futsala za 2021.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Dean Moravac: “Isplatio nam se trud i rad tijekom cijele sezone.”

U prvoj utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske u petak je Novo Vrijeme slavilo u …

Šibenik 1983 trijumfom u Velikoj Gorici ostao u utrci za 1.HMNL

U susretu 5. kola “Lige za popunu 1.HMNL” Šibenik 1983 je uvjerljivo slavio na gostovanju …