Hvala HNS-u i sponzorima | CROfutsal izvještava s kvalifikacija u Osijeku

Tjedan dana nakon što smo objavili kako je upitno da li će CROfutsal izvještavati s kvalifikacijskog turnira u Osijeku, donosimo Vam dobre vijesti. Sutra će se naša ekipa uputiti u Osijek gdje ćemo uživo pratiti kvalifikacijske dvoboje za odlazak na Svjetsko prvenstvo, te ćete na našim stranicama moći čitati iscrpne izvještaje, kao i izjave aktera i druge zanimljive sadržaje.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su nam omogućili da u Osijeku uživo pratimo kvalifikacijske dvoboje. Tako se ovom prilikom zahvaljujemo HNS-u, koji nam je osigurao smještaj. Vrijedi napomenuti kako nam je krovna hrvatska nogometna organizacija osigurala smještaj i u Karlovcu za vrijeme nedavno održanog završnog turnira malonogometnog kupa Hrvatske. Također smo posredstvom HNS-a u Dubrovniku pratili i dvoboje Glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ruka podrške HNS-a je nešto čemu se nadamo i u budućnosti, jer CROfutsal bez podrške krovne nogometne organizacije teško može opstati.

Zahvaljujemo se i sponzorima koji su nam osigurali put i troškove boravka u Osijeku tijekom kvalifikacijskog turnira. Riječ je o tvrtkama TOMMY i JAMNICA koji su prepoznali potrebu da se podupre naš rad, te im ovim putem izražavamo zahvalnost. Također vrijedi spomenuti da su spomenute tvrtke u više navrata pomagale naš rad. Podrška sponzora nešto je što nam daje dodatni elan za rad, iako treba biti realan i reći da prave podrške tijekom čitave natjecateljske sezone nedostaje. Već smo pisali, no ponovit ćemo i ovom prilikom da prave podrške klubova nema. Isti ti klubovi će ukazivati na potrebu da futsal izađe iz margina medijske zapostavljenosti, no ništa konkretno neće poduzeti po tom pitanju. Futsal je medijski zastupljen ponajviše zaslugom futsal-fanatika koji će pokrenuti nekakav portal ili aplikaciju kako bi doprinijeli popularizaciji ovog sporta, no surova stvarnost je takva da je sve to kratkog vijeka bez prave podrške sponzora. Zato se još jednom zahvaljujemo svima koji su nam svojom podrškom dali novu dozu radnog elana i entuzijazma u borbi za boljitak našeg futsala.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Najava 1. kola kupa za regiju “Jug”

Sredinom tjedna na rasporedu su susreti 1. kola malonogometnog kupa regije „Jug“. Glavnina momčadi su …

CROfutsal i Megamix Radio Hvar pokreću radijsku emisiju o futsalu!

Sa sutrašnjim danom okrećemo novu stranicu u medijskoj promidžbi futsala. CROfutsal u suradnji s Megamix …