Idemo svi za Alumnus

Futsal prvak Hrvatske, zagrebački Alumnus, od 26. do 30. kolovoza domaćin je preliminarne skupine Uefa Futsal Cupa. Malonogometna Liga prvaka u Zagreb donosi prvake Danske i Malte.
27. kolovoza, u Dvorani 2, Doma Sportova natjecanje će otvoriti Alumnus i Balzan FC (MLT). Dvostruki prvak Malte i trostruki osvajač nacionalnog kupa prva je prepreka Studentima i prilika da u prvoj, povijesnoj utakmici u europskim natjecanjima osvoje bodove.
Danski prvak, Kobenhavn Futsal je drugi protivnik Alumnusa u Uefa Futsal Cupu. Klub koji je kroz cijelu povijest u samom vrhu danskog futsala trebao bi biti najozbiljnija prepreka domaćinu pri prolasku u sljedeći krug natjecanja. Danci su 2012. kao domaćini bili za korak prekratki i osvojili drugo mjesto, a u Hrvatsku dolaze da bi izborili povijesni prolazak među najbolje malonogometne momčadi Europe.
MNK Alumnus je u lipnju u fantastičnoj finalnoj seriji uspio slomiti otpor MNK Novo Vrijeme i osvojiti naslov prvaka Hrvatske. Tek dva mjeseca kasnije očekuje ih još jedan težak ispit. Nakon ljeta 2008. kada je skupina studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu osnovala malonogometni klub isti ti studenti dobili su čast organizirati malonogometnu ligu prvaka, UEFA Futsal Cup.
Dvadeset i sedmog kolovoza od 20:00h dođite u Dvoranu 2 Doma Sportova i podržite Studente u najtežem ispitu u klupskoj povijesti.
Prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznice za UEFA Futsal Cup potražite na: Prodajna mjesta

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …