Ivica Osibov ponovno na klupi Novog Vremena Apfel!

Nakon odlaska Tea Strunje s klupe Novog Vremena Apfel, klupa hrvatskog prvaka nije dugo bila upražnjena. Klub iz Makarske danas je objavio kako je novi trener Ivica Osibov. Bit će to druga epizoda Osibova na klupi Novog Vremena Apfel, a Osibov se na klupu Makarana vraća nakon 5 godina.

Podsjetimo, nakon poraza od Alumnusa u finalu doigravanja 2014.godine Osibov je napustio klupu Novog Vremena, a nakon odlaska iz Makarske trenirao je Okruk, Murter i Olmissum, čiju je klupu napustio prošlog ljeta.

Ivica Osibov bivši je reprezentativac i ikona Splita, gdje je i započeo trenersku karijeru u ulozi trenera-igrača. Osibov je bio istaknuti član trofejne splitske momčadi i reprezentativac u momčadi koja je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo 2000.godine u Gvatemali. Još uvijek je to jedini nastup mini-vatrenih na smotri najboljih svjetskih reprezentacija. 44-godišnji Osibov često je viđen u Makarskoj na ligaškim susretima, te vjerujemo kako vrlo dobro poznaje momčad koju uskoro i službeno preuzima.

Uredništvo CROfutsal magazina ovim putem želi mnogo sreće i uspjeha kako Osibovu tako i Novom Vremenu Apfel u novoj zajedničkoj epizodi.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

SP 2024 – Europske kvalifikacije | Poznate grupe Preliminarne runde!

Danas je u Nyonu održan ždrijeb Preliminarne runde Europskih kvalifikacija za FIFA Futsal Svjetsko Prvenstvo …

1.HMNLŽ | Sljedećeg vikenda započinje 1.HMNL za žene

Izuzmemo li odgođene susrete i završni turnir kupa Hrvatske, jesenski dio sezone 1.HMNL došao je …