2.5 C
New York
spot_img
spot_img

Izjave iz naše reprezentacije nakon poraza od Kazahstana!

Objavljeno:

stankovicMato Stanković: “Prvo poluvrijeme je bilo dobro. Čak bih se usudio reći da smo po šansama bili bolja momčad. Utakmica je prelomljena u prvom poluvremenu u situacijama koje ne bih htio komentirati, ali su po meni bitno utjecale na kasnija događanja. Nažalost, tu nismo iskoristili dva izlaska 1 na 1 sa golmanom, te jednom kad čak golmana nije bilo na golu. Drugo poluvrijeme je bilo dosta lošije, te smo se u jednom trenutku čak i raspali. Sve u svemu, zaslužena pobjeda Kazahstana, a Hrvatska može puno bolje!”

jelovcicFranco Jelovčić: “Mislim da smo naivno primali golove i promašili dosta prilika u 1.poluvremenu! Moramo skupit glave i vjerovati da možemo pobijediti Rusiju s 2 gola razlike…”

Dario MarinovićDario Marinović: “Zaslužena pobjeda Kazahstana. Jednostavno su bili bolji, spretniji i jači. Primali smo naivne golove, te nam se ponavlja ista priča kao i protiv Bjelorusije. Znali smo kako igraju, no kao da nam je nedostajalo žara, radimo individualne greške u obrani. Bili su dosta jači u duelima. Bolan je ovo poraz, al treba priznati da su bili bolji i zasluženo pobijedili. Ništa još nije gotovo. Protiv Rusije nemamo što izgubiti, znamo što nam treba i nadam se da to možemo ostvariti. Sigurno je da će nam biti teško, ali imamo jedan dan odmora pa idemo u boj! Veliku smo priliku propustili, ali ako su rukometaši mogli napraviti čudo, zašto ne bismo i mi. Treba vjerovati i dobro se spremiti!”

sutonJosip Suton: “Naša slaba utakmica i dobra reprezentacija Kazahstana su rezultirali ovakvim porazom. Nismo bili dovoljno agresivni, za razliku od njih. Ispalo je kao da smo se štedili, ali nismo navikli na ovakvo izbacivanje iz ritma u toku utakmice s ovim načinom igranja golmana-igrača, no to nam ne treba biti opravdanje. Idemo sad pokušati pobijediti Rusiju. Čini se teško, ali nije nemoguće! Nadam se da ćemo odigrati bolju utakmicu nego danas…”

Ivo JukićIvo Jukić: “Teško je bilo što reći nakon ovakve utakmice. U fazi obrane smo napravili 10 puta više pogrešaka nego što bi trebali protiv ovakve ekipe. Oni su to kaznili i zasluženo slavili!”

NovakTihomir Novak: “Stvarno nemam riječi. Duboko sam razočaran našom izvedbom…”

EURO-veliki-2

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave